Μια πρωτότυπη έκπληξη που δεν περίμενε κανείς, έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στο The Voice, αφού θέλησε να «δοκιμάσει» τις φωνητικές του δυνατότητες, στο γνωστό talent show.

Ο παρουσιαστής του Καλό Μεσημεράκι συστήθηκε ως παίκτης, που θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του στην μουσική κι ανέβηκε στην σκηνή με αυτοπεποίθηση.

Στα παρασκήνια, υποστήριξη του έδινε η Βάνια ή μήπως είχε έρθει για άλλον λόγο;

Ο Νίκος Μουτσινάς ερμήνευσε το «Ποτέ να μην χαθείς απ’ την ζωή μου» της Μαρινέλλας αλλά το αποτέλεσμα τον απογοήτευσε, αφού δεν γύρισε καμία καρέκλα.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τελείωσε η ερμηνεία του, οι coaches έμειναν με το στόμα ανοιχτό αλλά και ξέσπασαν σε γέλια, όταν είδαν τον γνωστό παρουσιαστή.

Ο παρουσιαστής δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και με το γνωστό του χιούμορ τους έκανε τα παράπονά του, που ούτε ένας δεν συγκινήθηκε από την φωνή του.

Κανείς από τους τέσσερις κριτές δεν πείστηκε από το μουσικό του ταλέντο, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί… άδοξα η παρουσία του στο παιχνίδι.

Ξαφνικά στο τέλος μπήκε κι η Βάνια στο πλατό, που αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που βρέθηκε εκεί. Δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο