Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο εκατομμυριούχος βιοχάκερ αποκάλυψε το γλυκό που τρώει για να ξεγελάσει τον θάνατο

Ο εκατομμυριούχος βιοχάκερ αποκάλυψε το γλυκό που τρώει για να ξεγελάσει τον θάνατο

«Μερικές φορές τα πράγματα που είναι καλά για εμάς δεν τα κάνουμε», λέει ο Τζόνσον

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Μπράιαν Τζόνσον μοιράστηκε ένα από τα βασικά προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά για να διατηρείται νέος.

Ο Τζόνσον, 46 ετών, λέει ότι κάθε μέρα τα τελευταία «τρία χρόνια» τρώει σοκολάτα για να βοηθήσει στην προσπάθειά του να εξαπατήσει τον θάνατο, σύμφωνα με το τελευταίο του βίντεο στο YouTube.

«Μερικές φορές τα πράγματα που είναι καλά για εμάς δεν τα κάνουμε», λέει ο Τζόνσον στο βίντεο, το οποίο έχει φτάσει σχεδόν τις 500 χιλιάδες προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.

Ο Bryan Johnson είπε ότι το κακάο είναι ένα από τα σοκαριστικά βασικά συστατικά που χρησιμοποιεί καθημερινά για να διατηρείται νέος.

Όπως αποκάλυψε παίρνει καθημερινά μετρημένο κακάο για να τον βοηθήσει στην αναζήτηση της υγείας του.

Τα οφέλη

Εξηγεί μια μακρά λίστα με τα οφέλη που έχει το κακάο στον οργανισμό και ισχυρίζεται ότι η κατανάλωση μιας υγιεινής ποσότητας κακάο καθημερινά μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία του εγκεφάλου, την εκτελεστική λειτουργία, τη μακροπρόθεσμη μνήμη και την υγεία της καρδιάς.

Ο Johnson του οποίου η φίρμα, Blueprint, πουλά κακάο, το οποίο ισχυρίζεται ότι η ομάδα του έχει «ψάξει σε όλο τον κόσμο», τόνισε ότι ενδιαφέρεται περισσότερο το κοινό του να τρώει «φαγητά υψηλής ποιότητας», είτε τα αγοράζει από τον ίδιο είτε όχι.

«Υπάρχει αυτή η πεποίθηση ότι αν το φαγητό μας βρίσκεται στα σούπερ μάρκετ, κατά κάποιο τρόπο έχει περάσει από κάποια διαδικασία διασφάλισης ποιότητας, ότι είναι ασφαλές. Αυτό δεν είναι αλήθεια», ισχυρίζεται.

Στη συνέχεια, ο Johnson δείχνει μερικές απλές συνταγές στις οποίες ενσωματώνει τη σκόνη κακάο του για να χορτάσει καθημερινά. Συχνά το αναμειγνύει με γιαούρτι και ξηρούς καρπούς, ή με ωμά λαχανικά, με γαρνιτούρα πραλίνες ξηρών καρπών.

Ο Johnson είναι γνωστό ότι δοκιμάζει νέα κόλπα κατά της γήρανσης. Έχει τραβήξει τα βλέμματα τον τελευταίο χρόνο λόγω των αμφιλεγόμενων, και μερικοί θα έλεγαν ανορθόδοξων, μεθόδων του, όπως η μετάγγιση πλάσματος από τον κατά πολύ νεότερο γιο του.

Sports in

Η ΚΕΔ όρισε Πορτογάλο διαιτητή Β’ κατηγορίας στη Λεωφόρο – Elite στον «τελικό» του Κλεάνθης Βικελίδης

Με ξένους διαιτητές όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024