
Η Γη της Ελιάς – Η Χάιδω απειλεί τον Μάνο και την Μαρίνα
Τους έκοψε πάνω σε μια κρίσιμη στιγμή για την μεταξύ τους σχέση
Αυτή η σκηνή στο αποψινό (20/9) επεισόδιο της Γη της Ελιάς μάς έκανε να δυναμώσουμε τον ήχο στις τηλεοράσεις μας.
Ο Μάνος και η Μαρίνα είναι ένα ζευγάρι που αρχίζει να έρχεται κοντά. Παρόλο που ο Μάνος επιμένει στο να την προσεγγίζει, η Μαρίνα είναι πολύ διστακτική απέναντί του.
Τα βλέμματά τους προδίδουν αυτό που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον.
Μόνο που, η Χάιδω μαθαίνει για το ειδύλλιο αυτό και ξεσπάει πολύ έντονα. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο άντρας που παρά λίγο να παντρευτεί την κόρη της, βρήκε αμέσως αντικαταστάτρια.
Το ξέσπασμα είναι τεράστιο. Η Χάιδω θα τους διασύρει σε όλη τη Μάνη, με την Μαρίνα να βυθίζεται σε θλίψη. Παρόλο που ο Μάνος θα την υπερασπιστεί με σθένος και θα συγκρουστεί με τον Ισίδωρο, η Μαρίνα θα παραμείνει σκληρή απέναντί του.
Η Χάιδω είναι αποφασισμένη να τους κάνει να υποφέρουν. Κανείς δε θα είναι ευτυχισμένος, όσο η κόρη της είναι στο χώμα…
Δείτε την σύγκρουση των πρωταγωνιστών που μας καθήλωσε:
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
- Φωτιά στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Ηγουμενίτσα – Σοβαρές ζημιές
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση»
- Τιτανικός; Μπα – Η συμβουλή του Τζον Σι Ράιλι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο




