Η Μοτοδυναμική η οποία εκπροσωπεί μεταξύ άλλων την Porsche AG στην εγχώρια αγορά ανακοίνωσε σειρά διοικητικών αλλαγών για τις θέσεις του διευθυντή και του επικεφαλής PR και Marketing για το γερμανικό brand.

Σημαντικές αλλαγές σε διοικητικές θέσεςι της Porsche στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Μοτοδυναμικής τα καθήκοντα διευθυντή για τον συγκεκριμένο κλάδο αναλαμβάνει από την 1η Οκτωβρίου 2021, ο κ. Νίκος Σινογιάννης.

Ο νέος διευθυντής για το κλάδο της Porsche είναι μέλος της διοικητικής ομάδας της Μοτοδυναμική, από το 2019, ως επικεφαλής του κλάδου Λιανικής & Διεθνών Δραστηριοτήτων, έχοντας την ευθύνη της Μοτοδίκτυο και των θυγατρικών εταιριών του Ομίλου σε Ρουμανία και Βουλγαρία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς των Πωλήσεων και After Sales έχοντας αναλάβει ανώτερες διοικητικές θέσεις στο παρελθόν.

Ο κ.  Nίκος Σινογιάννης διαδέχεται στο ρόλο τον κ. Θοδωρή Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά από δεκαεννιά χρόνια προσφοράς σε διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ολοκληρώνει την επιτυχημένη πορεία του στον Όμιλο της Μοτοδυναμική.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά την υπεύθυνη Marketing και PR της Porsche στην Ελλάδα θέση την οποία αναλαμβάνει η κ. Ελπίδα Φιλιππίδου, η οποία έχει σημαντική εργασιακή εμπειρία και μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Brand Manager σε μεγάλη εισαγωγική και εμπορική  εταιρεία του χώρου των οινοπνευματωδών.

H προκάτοχός της, κ. Μάιρα Πασσιά, ολοκληρώνοντας εικοσιπενταετή πορεία με το brand Porsche, σε διευθυντικές θέσεις Marketing, CRM & Επικοινωνίας, έχει ήδη αναλάβει, από την 1η Ιανουαρίου τα καθήκοντα της διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων του Ομίλου  Μοτοδυναμική.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr