Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - «Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – «Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πώς μπόρεσε να δουλέψει με τον προφυλακισμένο ηθοποιό γνωρίζοντας πώς είχε συμπεριφερθεί στη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και, όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo.

Όπως είναι γνωστό, η σύζυγός του Λένα Δροσάκη έχει λάβει ενεργό ρόλο μέσα σε αυτό, αφού κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξήγησε πώς μπόρεσε να συνεργαστεί με τον προφυλακισμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη παρόλο που γνώριζε τις πράξεις του εις βάρος της συζύγου του.

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε:

«Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλίππιδη εκείνη την περίοδο και κάτι που δεν μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι, όταν κλείνεται μια δουλειά στην τηλεόραση, δεν γνωρίζεις το ακριβές καστ. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη σειρά ήξερα ότι έχει κλείσει ένας άλλος πρωταγωνιστής σε αυτό τον ρόλο. Δέκα μέρες πριν μπω για γύρισμα αυτό άλλαξε. Δεν υπήρχε το θέατρο και έπρεπε να δω τι θα κάνω. Η γυναίκα μου ήταν λεχώνα οπότε έπρεπε να δουλέψω.

Ότι είχε γίνει και κατήγγειλε η ίδια, είχαν γίνει πριν την γνωρίσω και τα γνώριζα. Ήταν δύσκολη η θέση μου, υπήρχε μια αμηχανία και από τους δυο μας γιατί είχε τύχει να δουλέψω πολύ παλαιότερα σε δικό του θίασο οπότε είχα μια γνωριμία. Από εκεί και ύστερα γίνονταν τα γυρίσματα και προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλούς τόνους, να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο. Να μην δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στη δουλειά, να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και ήταν ένα πράγμα το οποίο κανείς δεν γνώριζε».

«Όταν άρχισε να σκάει το πράγμα, σαφώς όλα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Είχε προηγηθεί βέβαια μια προσωπική μας κουβέντα. Δεν έχει σημασία τι ειπώθηκε, ήταν μεταξύ μας για τη σχέση που έχουμε για την δουλειά» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Όσο πέρναγε ο καιρός και αργότερα, ακόμα και όταν αποχώρησε από τη σειρά, δυσκολευόμουν ακόμα περισσότερο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024