«Το MEGA είναι το σπίτι όλων μας. Έχουν περάσει από MEGA οι πάντες. Ηθοποιοί, δημιουργοί, σκηνοθέτες. Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας που αναβιώνει το MEGA» σχολίασε σχετικά με την επιστροφή της στο ΜEGA.

Όσον αφορά στη σειρά, έκανε λόγο ότι έχει έναν αισιόδοξο τίτλο, που «σε γεμίζει θετική ενέργεια και διάθεση». Η Κ. Καράντη δέχθηκε να συμμετάσχει στην σειρά, γιατί όπως είπε, αυτή θα προβάλλονταν στο MEGA.

«Το ΜEGA στηρίζει την ελληνική μυθοπλασία. Δεν κάνει ριάλιτι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το υπογραμμίζουμε» τόνισε.

«Πέρασε μια μεγάλη εποχή που η τηλεόραση ήταν βυθισμένη στο σκοτάδι. Δεν γινόντουσαν ελληνικά σήριαλ. Υπήρχαν μόνο τούρκικα σήριαλ και ριάλιτι. Είναι η εποχή που η Κύπρος μας έδωσε βήμα. Και πρέπει να το αναγνωρίζουμε αυτό» σημείωσε.

Σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά, ανέφερε, ότι υποδύεται μια γιατρό, η οποία χείρεψε και μεγάλωσε μόνη της δύο κόρες της. «Είναι μια γυναίκα με εσωτερική ισορροπία και σοφία. Δεν είναι χειριστική. Είναι ένας άνιρωπος που τον θέλεις για φίλο. Αλλά κάνει τα λάθη της. Το σενάριο είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχει ευρωπαϊκό αέρα».

Υποκριτική τέχνη

Ακόμα, η Κοραλία Καράντη σχολίασε το πως ασχολήθηκε με την υποκριτική. «Όταν βρίσκεσαι μέσα σε καλλιτεχνικό χώρο, είναι δύσκολο να αποφύγεις τον επηρεασμό» είπε, ενώ τόνισε ότι έκανε ότι μπορούσε για να μην ακολουθήσει ο γιός της τον ίδιο κλάδο με αυτή.

«Είναι ένας δρόμος σπαρμένος με αγκάθια. Χρειάζεται να έχεις δέρμα από ατσάλι για να αντέξεις» υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο