Το προϊόν με το οποίο η Imperial Tobacco κάνει την είσοδό της σε αυτήν την πολλά υποσχόμενη αγορά είναι αποτέλεσμα πολλών ετών επιστημονικής έρευνας, η οποία μεταφράζεται σε περισσότερα από 1 δις ευρώ παγκοσμίως.

O Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος της Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Η Imperial Tobacco είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες διεθνώς. Είμαστε συνεπείς με τη δέσμευση μας να αναπτύσσουμε καινοτόμες και πρακτικές προτάσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές. Για το νέο μας λανσάρισμα θα κάνουμε σημαντική επένδυση στη χώρα μας, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και για την υποστήριξη της Μικρής Λιανικής μέσω ισχυρού προγράμματος πιστώσεων και κινήτρων σε χιλιάδες Περίπτερα, Ψιλικά και Mini Markets».

H Imperial Tobacco Hellas κατέχει ηγετικό ρόλο στην ΝΑ Ευρώπη. Με έδρα την Αθήνα και με ελληνική Διοίκηση, ο συνολικός αριθμός των χωρών που ανήκουν στην αρμοδιότητα της φτάνει τις 13, με πιο σημαντικές την Ιταλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο