Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πτώση τελεφερίκ στην Ιταλία - Για απαγωγή διώκεται ο παππούς του παιδιού που σώθηκε

Πτώση τελεφερίκ στην Ιταλία – Για απαγωγή διώκεται ο παππούς του παιδιού που σώθηκε

Ο Έιταν μεταφέρθηκε στο Ισραήλ με ιδιωτική πτήση από τον παππού του, από την μεριά της μητέρας του. Η επιμέλεια, όμως, του μικρού έχει ανατεθεί στην θεία του, η οποία ζει στην Ιταλία και είναι αδελφή του πατέρα του Έιταν.

Ο παππούς του Έιταν, του εξάχρονου παιδιού που τον περασμένο Μάιο ήταν και ο μόνος διασωθείς της οικογένειάς του από πτώση τελεφερίκ, διώκεται από τους ιταλούς εισαγγελείς για απαγωγή ανηλίκου.

Ο Έιταν μεταφέρθηκε στο Ισραήλ με ιδιωτική πτήση από τον παππού του, από την μεριά της μητέρας του. Η επιμέλεια, όμως, του μικρού έχει ανατεθεί στην θεία του, η οποία ζει στην Ιταλία και είναι αδελφή του πατέρα του Έιταν.

Ήταν γιατρός και έχασε και αυτός την ζωή του κατά την τραγική πτώση του τελεφερίκ στην περιοχή Μοταρόνε της βόρειας Ιταλίας,

Ο παππούς κατάφερε να επιβιβάσει τον εξάχρονο εγγονό του στο ιδιωτικό αεροσκάφος καθώς είχε κρατήσει το διαβατήριο του Έιταν, παρά το ότι με δικαστική απόφαση του είχε ζητηθεί να το παραδώσει στην θεία του, στην Ιταλία.

Ο ιταλικός Τύπος δεν αποκλείει, μάλιστα, να υπήρξε και καλυμμένη βοήθεια από μέρους στελεχών των μυστικών υπηρεσιών του Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, πάντως, η κυβέρνηση του Ισραήλ τάσσεται υπέρ της επιστροφής του μικρού στην Ιταλία, όπου το παρακολουθεί ψυχολόγος και σήμερα θα έπρεπε να αρχίσει να πηγαίνει σχολείο, στην πρώτη τάξη του Δημοτικού.

Στο μεταξύ, στο κοινοβούλιο της Ρώμης, το κεντρώο κόμμα «Ζωντανή Ιταλία» ζήτησε από την κυβέρνηση Ντράγκι να εξηγήσει πώς μπόρεσε να βγει από την χώρα ένα ανήλικο παιδί, το οποίο έχει περάσει μάλιστα μια τόσο τραυματική εμπειρία και με την βοήθεια ειδικών προσπαθεί να βρει και πάλι την ψυχολογική του ισορροπία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βασίζεται σε προνόμια»

Τα… πυρά του κατά της European Super League εξαπέλυσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα είναι καταστροφικό για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024