Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού - Η πικρία της για τον Κώστα Τσουρό - «Με στεναχώρησε...»

Ναταλία Γερμανού – Η πικρία της για τον Κώστα Τσουρό – «Με στεναχώρησε…»

Στην εκπομπή υπήρξε μια αλλαγή, αφού ο Κώστας Τσουρός αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρέα, με τον Δημήτρη Πανόπουλο να παίρνει τη θέση του

Πρεμιέρα έκανε αυτό Σαββατοκύριακο η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε Γίνεται». Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η επιτυχημένη συνταγή να συνεχιστεί και φέτος.

Ωστόσο στην εκπομπή υπήρξε μια αλλαγή, αφού ο Κώστας Τσουρός αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρέα, με τον Δημήτρη Πανόπουλο να παίρνει τη θέση του.

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του «Καλύτερα δε Γίνεται», η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη της, Κώστα Τσουρό.

«Με στεναχώρησε»

Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της, λέγοντας: «Είχα άγχος στην πρεμιέρα. Σε κάθε πρεμιέρα έχω άγχος. Ο Δημήτρης Πανόπουλος ήρθε, ο Κώστας Τσουρός έφυγε, αλλά πάντα χαιρόμαστε όταν κάποιοι πάνε καλά εκεί που είναι και ξέρω ότι είναι καλά εκεί που πήγε. Ήμουν η πρώτη που μου είπε ότι θα φύγει, από τον Απρίλιο το συζητούσαμε. Με στεναχώρησε που θα έχανα έναν πολύτιμο συνεργάτη, αλλά όταν αγαπάς κάποιον τον αφήνεις να πετάξει. Ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι εξαιρετικός και είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στην ψυχαγωγία».

Τέλος, σε ερώτηση για τα προσωπικά της, η Ναταλία Γερμανού απάντησε ότι: «Κάθε φορά που μιλάω για το σύντροφό μου λέω άλλο όνομα, και άλλο επάγγελμα. Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από την ύπαρξη ενός συντρόφου. Στην παρούσα φάση είμαι καλά, γιατί είμαι υγιής και έχω μια καλή δουλειά».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024