Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύβοια - Γιατί παραμένει έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση το αυτοκίνητο του Διοικητή που βρέθηκε νεκρός;

Εύβοια – Γιατί παραμένει έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση το αυτοκίνητο του Διοικητή που βρέθηκε νεκρός;

Σκιές παραμένουν πίσω από τον μυστηριώδη θάνατο του 30χρονου Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι, το βράδυ της 26ης Αυγούστου 2021

Είκοσι μέρες έχουν περάσει από τον μυστηριώδη θάνατο του 30χρονου Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, Παναγιώτη Μπακούτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι στις 21:00 το βράδυ της 26ης Αυγούστου 2021, μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας και ενώ οι συγγενείς του, τον έψαχναν από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Το επίσημο πόρισμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική εξέταση, κάνει λόγο για αυτοκτονία, δηλαδή ότι αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του όπλο, που βρέθηκε ανάμεσα στα δάχτυλα του χεριού του ενώ, από τον πυροβολισμό – που δεν άκουσε κανένας στη περιοχή – η σφαίρα διαπέρασε και το τζάμι του οδηγού, δημιουργώντας τρύπα και κατέληξε εκτός οχήματος.

Όπως θα δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το EviaZoom.gr, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο – που ήταν το ιδιωτικό αυτοκίνητο του 30χρονου και όχι υπηρεσιακό της αστυνομίας – παραμένει μέχρι σήμερα σταθμευμένο έξω ακριβώς από την είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, στη Χαλκίδα.

Ο νεαρός αξιωματικός ήταν υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό. Είχε προϋπηρεσία στο Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής και, τα τελευταία δύο χρόνια, διατελούσε χρέη Διοικητή στην Ερέτρια. Είχε παντρευτεί μόλις 10 μέρες πριν το περιστατικό και είχε ένα παιδί δύο μηνών.

Ο λόγος που παραμένει το αυτοκίνητό του έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και δεν έχει δοθεί ακόμη στην οικογένειά του, δεν έχει γίνει γνωστός.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, τα ερωτήματα που έχουν τεθεί, δεν έχουν απαντηθεί μέχρι σήμερα και ίσως δεν απαντηθούν και ποτέ…

Όπως αναφέρεται στο EviaZoom.gr, τα ερωτήματα αφορούν:

– Γιατί να δώσει τέλος στη ζωή του, μιας και είχε παντρευτεί πριν από 10 μέρες, είχε φέρει στο κόσμο ένα παιδί και ήταν ενθουσιασμένος;

– Γιατί να επιλέξει να τερματίσει τη ζωή του λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα και, μάλιστα, δίπλα σε πάρκο που έπαιζαν παιδιά εκείνη την ώρα;

– Γιατί το σημείωμα δεν δείχνει σημάδια αυτοκτονίας, αλλά σκόρπιες σκέψεις του αστυνομικού;

– Γιατί είχε ζητήσει μετάθεση στην Αθήνα, ενώ ζούσε την τέλεια ζωή με την οικογένειά του στην Εύβοια, όπως λένε οι κοντινοί του άνθρωποι;

– Γιατί δεν άκουσε κανείς τον πυροβολισμό;

– Πού ήταν από τις 15:00 μέχρι τις 21:00 όταν εντοπίστηκε νεκρός;

– Ποιες υποθέσεις ερευνούσε τον τελευταίο καιρό;

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024