Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Χρηστίδου - Από την Θεσσαλονίκη και τον Θέμο Αναστασιάδη στο MEGA και τις καρδιές των τηλεθεατών

Σίσσυ Χρηστίδου – Από την Θεσσαλονίκη και τον Θέμο Αναστασιάδη στο MEGA και τις καρδιές των τηλεθεατών

Το μεγάλο επαγγελματικό ταξίδι της Σίσσυς Χρηστίδου στην τηλεόραση, το σινεμά και το Youtube

Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980 στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου και μεγάλωσε.

Φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε Δημοσιογραφία. Πριν μετακομίσει στην Αθήνα, δούλεψε σε διάφορα κανάλια της Βόρειας Ελλάδας ενώ ασχολήθηκε και με το ραδιόφωνο.

Ο Θέμος και η αρχή μιας τηλεοπτικής καριέρας

Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Τη σεζόν 2004-2005 έγινε συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη στη βραδινή σατιρική εκπομπή «Όλα 5» στον Alpha.

Για την πρώτη της επαφή με το γυαλί είχε μιλήσει σε συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό, την χρονιά που είχε ξεκινήσει να δουλεύει ως viewer στην εκπομπή του Θέμου, ο οποίος μόλις την είδε της ανακοίνωσε ότι θα βγαίνει και μπροστά στην κάμερα.

«Όταν μου το είπε γέλασα. Τελικά ήρθε ο στυλίστας και με ανέλαβε. Με πήγε σε ένα κομμωτήριο για να μου φουλάρουν και να μου βάψουν το μαλλί. Μετά αρχίσαμε να τσακωνόμαστε για το τι δέχομαι να φορέσω και τι όχι».

Το MEGA, το σινεμά, το Youtube

Το καλοκαίρι του 2005, πήρε μεταγραφή στο Mega Channel και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί. Εκεί τις σεζόν 2005-2008 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τρία χρόνια ενώ με την παρουσία της στην εκπομπή έγινε ευρύτερα αναγνωρίσιμη.

Συμμετείχε στη ρομαντική κομεντί «Μόλις Χώρισα» σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου. Πέρα από παρουσιάστρια έχει δουλέψει και ως ηθοποιός. Συγκεκριμένα έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη το 2008 με τη συμμετοχή της στη ρομαντική κομεντί «Μόλις Χώρισα» σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου. Το 2011, συμμετείχε ως voice actress στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Τα Στρουμφάκια» στο ρόλο της Στρουμφίτας. Ακολούθησε η συμμετοχή της και στο δεύτερο μέρος της ταινίας, με τον ίδιο ρόλο, το 2013.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2017, δημιούργησε ένα κανάλι στο youtube με το όνομα “Sissy Christidou”.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποδείξει άλλωστε πως το χαμόγελο και η αισιοδοξία είναι για εκείνη τρόπος ζωής, ακόμα και απέναντι στις πιο δύσκολες στιγμές.

Η ίδια μέσα από το κανάλι της στο YouTube, μιλάει για όλα τα θέματα που μπορεί να απασχολούν μία σύγχρονη γυναίκα, μια εργαζόμενη μητέρα όπως η ίδια.

Επιστροφή στο MEGA

«Χαμογέλα και πάλι!» θα μας λέει από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 το πρωί, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου, η πιο δυναμική, κεφάτη αλλά και ενημερωμένη παρέα για να κάνει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, ο Νίκος Συρίγος, σχολιάζουν και αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές των ημερών, κλείνουν το… μάτι στην ελληνική και διεθνή showbiz, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του μαγικού κόσμου της τηλεόρασης, μαγειρεύουν σπιτικές αλλά και fusion συνταγές και μοιράζονται με αγαπημένους καλεσμένους, όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα.

Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της.

Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024