Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Τζολί - Συνέντευξη «βόμβα» για τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ - «Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω»

Αντζελίνα Τζολί – Συνέντευξη «βόμβα» για τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ – «Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω»

Πριν από λίγες ημέρες ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε να επανεξεταστεί η απόφαση για την παραχώρηση της πλήρους κηδεμονίας στη Τζολί, καθώς θα ήταν «μεγάλο λάθος»

Συνέντευξη στον βρετανικό Guardian, με την οποία δημιούργησε πολλά ερωτηματικά για τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, έδωσε η Αντζελίνα Τζολί.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε να επανεξεταστεί η απόφαση για την παραχώρηση της πλήρους κηδεμονίας στη Τζολί, καθώς θα ήταν «μεγάλο λάθος».

Σε νέα συνέντευξη που δημοσιεύεται ολόκληρη στο περιοδικό Weekend του Guardian, η ηθοποιός εξομολογείται ότι ζούσε με τον φόβο της ασφάλειας της οικογένειάς της όταν ήταν παντρεμένη με τον Πιτ.

Στο απόσπασμα του έδωσε στη δημοσιότητα ο Guardian, η star κατηγορούσε παράλληλα την αμερικανική κυβέρνηση ότι δεν κάνει περισσότερα για να προφυλάξει την προστασία των δικαιωμάτων των ανηλίκων.

«Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω»

Όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που την κάνει να φοβάται για τα δικαιώματα των παιδιών της, εκείνη απάντησε ότι δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει αλλά μέσω της γλώσσας του σώματός της φάνηκε ότι αναφερόταν ξεκάθαρα στην ενδοοικογενειακή βία που είχε καταγγείλει σε βάρος του στο διαζύγιο τους.

Όπως αποκάλυψε, μπορεί να μην μπορεί να μιλήσει ξεκάθαρα για τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε εκείνη και τα 6 παιδιά της στα χέρια του πρώην άνδρα της αλλά όταν ρωτήθηκε πώς την επηρέασαν τα τελευταία πέντε χρόνια, εκείνη απάντησε: «Κατά κάποιο τρόπο είναι η τελευταία δεκαετία. Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω».

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πώς είμαι; Συνειδητοποιώ ότι κάποιες φορές μπορείς να επιβιώσεις από πράγματα, αλλά να μην ξέρεις πώς να νιώσεις και να ζήσεις με τον ίδιο τρόπο. Οπότε, περισσότερο το θέμα είναι να είσαι ανοιχτός. Προσπαθώ πραγματικά να είμαι ξανά ανοιχτή ως άνθρωπος».

Παρόλο που οι πρόσφατες εμπειρίες έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία της Αντζελίνα Τζολί, η ίδια εξομολογήθηκε ότι θέλει να προχωρήσει μπροστά με την οικογένειά της, αποχαιρετώντας τους φόβους και τα τραύματα από το παρελθόν.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024