Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mad Clip - Συγκινούν τα τελευταία του λόγια επί σκηνής

Mad Clip – Συγκινούν τα τελευταία του λόγια επί σκηνής

Λίγες ώρες πριν το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή, ο Mad Clip τραγούδησε live με την Ελένη Φουρέιρα στο γάμο φίλων και συνεργατών του

Θλίψη έχει προκαλέσει από τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09) η τραγική είδηση του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή, Mad Clip.

Το πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Mad Clip ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε διαδοχικά σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο.

Ο 34χρονος τράπερ έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή, την στιγμή που γυρνούσε από τον γάμο της φίλης του και PR Manager της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε, Λίας Παπαδοπούλου με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη.

Με τον τελευταίο, ο Mad Clip είχε συνεργαστεί για το τελευταίο του video clip για το τραγούδι του, «Mporei».

Στη δεξίωση παρευρέθηκαν πολλά άτομα του καλλιτεχνικού χώρου και μαζί με τον Mad Clip ήταν και η Ελένη Φουρέιρα οι οποίοι και τραγούδησαν στο ζευγάρι.

Ο Mad Clip ευχήθηκε στο ζευγάρι το οποίο έκανε είσοδο υπό τους ρυθμούς της μουσικής του και αυτή ήταν η τελευταία ανάρτηση του δημοφιλούς τράπερ πριν χάσει τελικά τη ζωή του στο τροχαίο.

Μερικές ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο, η Λία Παπαδοπούλου ανέβασε στο προφίλ της ένα απόσπασμα από το γαμήλιο πάρτι, στο οποίο ο Mad Clip εύχεται στους νεόνυμφους και λέει στον γαμπρό να προσέχει την καλή του φίλη, την οποία αποκαλεί αδερφή.

Τα λόγια του επί σκηνής ανατριχιάζουν.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024