Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Casper: Περιπέτεια υπό κλίμακα

Hyundai Casper: Περιπέτεια υπό κλίμακα

H κορεατική φίρμα ετοιμάζει ένα ακόμα μικρότερο SUV το οποίο υπόσχεται να εφεύρει μια νέα κατηγορία που θα συνδυάζει το περιπετειώδες ύφος με τις εξαιρετικά περιορισμένες διαστάσεις.

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου μικρότερου SUV της το οποίο υπόσχεται να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία που θα συνδυάσει τις σχεδιαστικές αρετές ενός crossover με τις διαστάσεις και την ευελιξία ενός city car.

Αν και το Casper, όπως ονομάζεται δεν έχει προς το παρόν πάρει διαβατήριο για την Ευρώπη καθώς προορίζεται για τις αγορές της Ασίας όπου το είδος των key cars «ευδοκιμεί» γνωρίζοντας ιδιαίτερη απήχηση, αποτελεί σίγουρα μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση.

Στην αθέατη πλευρά του βρίσκεται η αρχιτεκτονική του i10 η οποία θα συνδυάζεται με τον turbo τρικύλινδρο κινητήρα του 1,0 λίτρου σε εκδοχή ισχύος 100 ίππων ή τον ατμοσφαιρικό αντίστοιχης χωρητικότητας με απόδοση 68 ίππων.

Δεδομένα θα υπάρχουν και άλλες εκδόσεις αλλά και ένα αναλόγως χαριτωμένα pop εσωτερικό για το οποίο η Hyundai προς το παρόν δεν αποκαλύπτει στοιχεία.

Όπως και να έχει η μετατροπή του i10 σε ένα μικροσκοπικό SUV έχει προφανώς βάση σε ό,τι αφορά το άνοιγμα της Hyundai σε ένα ακόμα νεότερο και ευρύτερο κοινό. Υπό αυτό το σκεπτικό άλλωστε έχει προκύψει και η ονομασία του μοντέλου που όχι δεν προέρχεται από το γνωστό φαντασματάκι των παιδικών μας χρόνων αλλά από ένα  κόλπο των σκειτάδων.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024