Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κυπαρισσία - Νέα στοιχεία για τo θρίλερ - Τι λέει ο γιος της 42χρονης αγνοούμενης

Κυπαρισσία – Νέα στοιχεία για τo θρίλερ – Τι λέει ο γιος της 42χρονης αγνοούμενης

«Εγώ πιστεύω ότι αυτός της έχει κάνει κακό»

Αναζητείται από τις Αρχές ο 39χρονος ρουμανικής υπηκοότητας ως ύποπτος για την εξαφάνιση της 42χρονης Μόνικα Γκιους, μετά τον εντοπισμό μιας νεκρής γυναίκας τσιμεντωμένης στην αυλή του σπιτιού, όπου έμενε στην Κυπαρισσία.

«Εγώ πιστεύω ότι αυτός της έχει κάνει κακό» λέει ο γιος του θύματος.

Κλειδί τα αποτελέσματα του DNA για να επιβεβαιωθεί αν πράγματι η σορός ανήκει στη 42χρονη. Όλα πάντως δείχνουν ότι οι φόβοι θα βγουν αληθινοί, με τον ιατροδικαστή να περιγράφει τη νεκρή ως γυναίκα μετρίου αναστήματος που έχει την ίδια ηλικία με την αγνοούμενη και με χρόνο θανάτου πριν από 5-6 μήνες.

Ο γιος της αγνοούμενης, από το Λονδίνο, μιλά αποκλειστικά στο Live News, για τον σύντροφο της μητέρας του, που πριν από λίγους μήνες έφυγε άρον άρον για την Ρουμανία.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ζούσε, το τελευταίο βράδυ τους είδανε μαζί τον Φεβρουάριο, μαζί εξαφανιστήκανε και προφανώς κατά την άποψή μου, την σκότωσε και την έθαψε εκεί».

Το «ένοχο» τηλεφώνημα σε φίλο του

Το θρίλερ εντείνεται από την αποκάλυψη που κάνει μέσω του MEGA, ένας άνθρωπος του χωριού. Όπως λέει, ο Ρουμάνος που έφυγε χωρίς καν να μαζέψει τα ρούχα του, του τηλεφώνησε ρωτώντας εναγωνίως αν η αστυνομία έχει ερευνήσει το σπίτι.

«Είχε τηλέφωνο δικό μου και με πήρε από Ρουμανία μια φορά, και μου είπε, αν το σπίτι είναι με κόκκινη ταινία. Του λέω, ‘Δεν ξέρω’. Του είπα, ‘Είσαι δολοφόνος’ γιατί έλειπε αυτή μέρες. Και από τότε δεν με ξαναπήρε.

-Σας είχε πάρει τηλέφωνο για το αν πήγε η αστυνομία στο σπίτι;

Ναι, ναι. Εγώ δεν πήγα. ‘Δεν πάω εγώ απάν’ του λέω (σ.σ. στο σπίτι) γιατί ήξερα ότι είναι… Μαλώνανε συνέχεια».

«Την έδερνε & δεν την άφηνε να φύγει»

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 39χρονος Ρουμάνος ήταν αλκοολικός και κακοποιούσε τη 42χρονη, η οποία είχε καταλήξει αρκετές φορές στο νοσοκομείο.

«Φοβόταν αυτό το άτομο. Ό,τι κερδίζανε τα ξόδευε σε αλκοόλ. Και ύστερα την έδερνε για διάφορους λόγους. Δεν την άφηνε στιγμή να μιλήσει αυτός ο άνθρωπος», λέει ο γιος της 42χρονης.

Ακόμα και ο φίλος του 39χρονου, είχε δει την 42χρονη με μώλωπες.

«Το έχει κάνει. Το ξέρει όλη η Κυπαρισσία, ξέρουν όλοι οι Ρουμάνοι από εδώ. Γιατί ήταν συνέχεια με μάτια κόκκινα, με πλάτη μαύρη».

Τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισης της 42χρονης αναμένεται να δώσει η ταυτοποίηση του πτώματος που βρέθηκε τσιμεντομένο στην αυλή του σπιτιού που διέμενε το ζευγάρι, με τα πρώτα στοιχεία ωστόσο να δείχνουν ότι πρόκειται για την άτυχη γυναίκα και τον 39χρονο να αναζητείται για εξηγήσεις.

Ερευνάται & για άλλον θάνατο

Σύμφωνα με πληροφορίες και με τα όσα λέει ο γιος της 42χρονης στο MEGA, ο 39χρονος ερευνάται και για τον θάνατο της πρώην συντρόφου του.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε λουτρό αίματος, με τον φερόμενο ως δράστη να υποστηρίζει ότι η ίδια είχε πιει, γλίστρησε και έπεσε μόνη της.

«Η μητέρα μου είχε μια φίλη που είχε δεσμό με τον… το 2011. Παρόμοια κατάσταση αυτή η γυναίκα έσβησε από τη ζωή γιατί μαλώσανε, την έδερνε και την είχανε βρει σβησμένη από τη ζωή μέσα στο μπάνιο», λέει ο γιος της 42χρονης.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024