Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Διδασκάλου - Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της, αφού διαγνώστηκε με κοροναϊό

Κατερίνα Διδασκάλου – Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της, αφού διαγνώστηκε με κοροναϊό

Δεν έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά τα νέα είναι θετικά

Η Κατερίνα Διδασκάλου ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες μέσα από τα social media ότι διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, με συνέπεια να αναβάλλει τις παραστάσεις της για το έργο «Η πόρνη από πάνω».

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, ο συγγραφέας της παράστασης, Αντώνης Τσιπιανίτης άφησε αιχμές για την καταξιωμένη ηθοποιό, θεωρώντας πως δεν είχε ποτέ Covid-19, μιας και τα τέσσερα μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά.

Πριν από λίγα 24ωρα, η Κατερίνα Διδασκάλου γνωστοποίησε ότι είναι θετική στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η περιοδεία της παράστασης «Η πόρνη από πάνω» μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Με ανάρτηση στο Instagram, η «Μυρσίνη» από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε ότι περνά ελαφρά την covid-19, αλλά με υψηλό πυρετό, παρόλο που τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά.

Ο συγγραφέας της παράστασης, Αντώνης Τσιπιανίτης γνωστοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, πως η Κατερίνα Διδασκάλου υποβλήθηκε και σε τέταρτο μοριακό τεστ, το οποίο επίσης βγήκε αρνητικό.

Ο ίδιος μάλιστα άφησε αιχμές για την ηθοποιό, πως «δεν είχε και δεν έχει κορονοϊό».

Συγκεκριμένα, έγραψε αυτό:

«Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαι πως από τα αρμόδια ιατρικά όργανα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διερευνηθεί πως είναι δυνατόν με τρία ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ να βρέθηκε γιατρός που να είπε στην Κατερίνα πως κατά τη δική του κρίση έχει τον ιό. Σήμερα έκανε και τέταρτο μοριακό τεστ και βγήκε και αυτό ΑΡΝΗΤΙΚΟ… Συμπέρασμα: Δεν είχε και δεν έχει κόβιντ!

Τα υπόλοιπα θα διερευνηθούν από εκείνους που οφείλουν να τα διερευνήσουν.

Εγώ κρατώ ότι η Κατερίνα είναι υγιέστατη! (τουλάχιστον από πλευράς κόβιντ…)» έγραψε στο facebook, ενώ ακολούθησε πληθώρα σχολίων.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Κατερίνα Διδασκάλου με ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γνωστοποίησε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της, αναφέροντας πως αναρρώνει από πνευμονία και ότι ο λόγος που ακύρωσε τις παραστάσεις ήταν “μια ισχυρή κλινική υποψία για Covid”.

Δείτε την ανακοίνωση της ηθοποιού:

«Η Κατερίνα Διδασκάλου, μετά την πνευμονία που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πηγαίνει βήμα βήμα προς την ανάρρωσή της. Με βελτιωμένη την υγεία της μετά την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, η Κατερίνα από 1 Σεπτεμβρίου βγαίνει από την απομόνωση και επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις της.

Η διαφύλαξη της υγείας της ίδιας, των συνεργατών της και του κοινού, δεδομένης σε εποχή πανδημίας της ισχυρής κλινικής υποψίας για COVID και άλλων μεταδοτικών παραγόντων, ήταν το μοναδικό μέλημα που οδήγησε στην επιβεβλημένη ακύρωση των παραστάσεων στη Β. Ελλάδα.

Η “Πόρνη από πάνω” επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κολωνού, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Θέατρο Κολωνού. Τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024