
Ελένη Τσολάκη: «Από επιλογή έμεινα εκτός τηλεόρασης για να δουλέψω με τον εαυτό μου»
Η Ελένη Τσολάκη σχολιάζει την επιλογή της να μείνει εκτός τηλεόρασης ένα χρόνο και να αποστασιοποιηθεί απ' όλα όσα συνέβησαν πέρυσι στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ
Τι απαντά η Ελένη Τσολάκη -στο Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και την Μαρία Ανδρέου- για την απόφασή της να αποστασιοποιηθεί από όσα είχαν συμβεί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ;
Πιστεύεις ότι η απόφασή σου να απέχεις από τον ΣΚΑΪ και όσα συνέβησαν στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, το πρόστιμο του ΕΣΡ, ήταν σοφή;
Μου έκανε καλό, ψυχολογικά έπρεπε να αποστασιοποιηθούμε από τα γεγονότα, να κάνω δυο βήματα πίσω και να παρατηρήσω εμένα και τι θέλω να δώσω πραγματικά στους τηλεθεατές μου.
Το διάστημα που από επιλογή έμεινα εκτός τηλεόρασης δούλεψα με τον εαυτό μου, με βάση όλα όσα έχουν συμβεί στην επαγγελματική μου καριέρα και γενικότερα, και η αλήθεια είναι ότι τα μαθήματα που αποκόμισα ήταν πολλά. Έκανα την αυτοκριτική μου σχετικά με το κομμάτι ευθύνης που έχει ο καθένας μας, όταν παρουσιάζει μια εκπομπή.
Το κυριότερο μάθημα που πήρα είναι ότι δεν πρέπει να είμαι ευκολόπιστη με τους ανθρώπους και να μην αντιμετωπίζω τη δουλειά μου με ρομαντισμό. Συνεχίζω να είμαι καλοπροαίρετη με τους άλλους, αλλά πλέον συζητώ τα πάντα ενδελεχώς για να καταλάβω τη φιλοσοφία των συνεργατών μου.
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
- Οι «Χούθι» χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα – Πιθανώς και δεύτερο
- Η Boeing ζητά παρέμβαση ΗΠΑ για δάνειο της ΕΕ προς την Airbus
- Ισπανία: Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στη χώρα – Εκκενώθηκαν κοινότητες κοντά στη Μαδρίτη
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




