Ταλαιπωρία για τους 333 επιβάτες που αναγκάστηκαν να ξαναγυρίσουν στη Σαντορίνη μετά την εισροή υδάτων σε επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν που είχε αποπλεύσει στην Κρήτη. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στη Σαντορίνη και είναι ασφαλείς

Ταλαιπωρία αλλά και αίσιο τέλος είχε για τους 333 επιβάτες του οχηματαγωγού καταμαράν «power jet» η περιπέτεια στο δρομολόγιο Σαντορίνη – Ηράκλειο Κρήτης.

Μετά τον απόπλου του από το λιμάνι Αθηνιού στη Σαντορίνη το πλοίο παρουσίασε ελεγχόμενη εισροή υδάτων στον αριστερό άξονα.

Επέστρεψε στη Σαντορίνη

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, το καταμαράν επέστρεψε με ασφάλεια στη Σαντορίνη, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού πιστοποιητικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Επίσης θα διενεργηθεί επιθεώρηση και από ιδιώτη δύτη. Οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Συγκεκριμένα οι μισοί επιβάτες θα προωθηθούν με το ταχύπλοο καταμαράν super runner jet και οι άλλοι μισοί με το «sifnos jet».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr