Συναγερμός στο Μυρτώο – Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
Το φορτηγό μετέφερε σιτάρι και βυθίστηκε στο Μυρτώο Πέλαγος μετά από πρόσκρουση σε βραχονησίδα.
Στη βραχονησίδα «Καράβια», στο Μυρτώο Πέλαγος, προσέκρουσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και βυθίστηκε το φορτηγό πλοίο SEA BIRD με σημαία Τόγκο και 16 άτομα πλήρωμα, όλοι υπήκοοι Συρίας.
Σώθηκε το πλήρωμα
Ο Θάλαμος Επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας ενημερώθηκε για το συμβάν γύρω στις 04.30 σήμερα Σάββατο και αμέσως δόθηκε εντολή στα παραπλέοντα πλοία καθώς και σε πλωτά του λιμενικού σώματος να σπεύσουν για βοήθεια.
Ο καιρός στην περιοχή ήταν καλός και τα 16 μέλη του πληρώματος διασώθηκαν από τα παραπλέοντα.
Το πλοίο μετέφερε σιτάρι.
- Ρολάν Γκαρός: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη – Χτυπάει «κόκκινο» ο υδράργυρος στο Παρίσι!
- Στο λάκκο των λεόντων
- Καταγγελία σοκ: Γαλλίδα ψυχίατρος καταγγέλλει βιασμό στην Κρήτη – «Ήταν με τη θέλησή της» λέει ο καταγγελλόμενος
- Η παλαιότερη γέφυρα του Παρισιού μετατράπηκε σε «σπηλιά»
- Ρατσιστική επίθεση σε τρανς γυναίκα στην Καλλιθέα – Την εξύβρισαν και την παρέσυραν με ΙΧ – Τέσσερις συλλήψεις
- Κοινωνικός Τουρισμός: Τα ψιλά γράμματα και οι παγίδες
- Ρωσία: Καλεί ξένους πολίτες και διπλωμάτες να εγκαταλείψουν το Κίεβο – Ετοιμάζει νέες επιθέσεις
- Ιράν: Στο Κατάρ η διαπραγματευτική αντιπροσωπεία της Τεχεράνης – Πού επικεντρώνονται οι συνομιλίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)


























































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442