Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Ρέβη - Αποκαλύπτει πώς απέκτησαν το σπίτι τους στην Τήνο και μας αφήνει άφωνους

Ρούλα Ρέβη – Αποκαλύπτει πώς απέκτησαν το σπίτι τους στην Τήνο και μας αφήνει άφωνους

Η φωτογράφος και ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας, περνούν τα καλοκαίρια τους στο κυκλαδίτικο νησί και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Διακοπές στην Τήνο κάνουν κάθε καλοκαίρι η Ρούλα Ρέβη, ο Αποστόλης Τότσικας και τα δίδυμα παιδιά τους. Η αγαπημένη οικογένεια ξεκουράζεται, κάνει τα μπάνια της και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει του χειμώνα στην Αθήνα. Μάλιστα πολύ συχνά φιλοξενεί και φίλους, με τους οποίους περνούν υπέροχες στιγμές.

Ο καθένας μας φαντάζεται πως η φωτογράφος και ο ηθοποιός έχουν ένα μεγάλο σπίτι με όλες τις ανέσεις. Ωστόσο, όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Με ανάρτησή της στα social media η Ρούλα Ρέβη καταρρίπτει τον μύθο που θέλει τους ανθρώπους της σόουμπιζ να ζουν μέσα στην πολυτέλεια και στέλνει το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα, με ένα βίντεο που δείχνει την κόρη της να περπατά στο «μαγικό μονοπάτι», όπως το αποκαλεί, εξηγεί πώς είναι το σπίτι.

«Αυτό είναι το μαγικό μας μονοπάτι, από το σπίτι μας στη Τήνο μας οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα, και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας χαρά για αυτό το σπίτι ότι είναι κοντά σε μια πλούσια άγρια παραλία που τα πεντακάθαρα νερά της σε ρουφάνε μέσα της και σε κάνουν να ξεχνάς κάθε σου έννοια!

Αυτό το μικρό σπίτι είναι 55 τμ δεν έχουμε βίλα , το απόκτησε ο @apostolis_totsikas_official με τα πρώτα του χρήματα που αποφάσισε να τα επενδύσει σε αναμνήσεις για τους 2 μας και αργότερα για τα παιδιά μας!

Ξυπνάμε κάθε μέρα μέσα στις ελιές έχουμε υπέροχες αυλές και κάθε χρόνο αν μας μείνει και κανένα ευρώ φτιάχνουμε και από κάτι! Αυτή είναι η πραγματικότητα , αυτοί είμαστε και εμείς ! Το σπιτι μας μετράει 10 χρόνια φέτος και τα 6 από αυτά το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας με αέρα ,με άπνοια με τη θάλασσα να την ακούμε μέσα στα αυτιά μας κάθε νύχτα!

Όποτε όταν διαβάζετε για τα παραμυθένια σπίτια των άλλων μην πιστεύετε πάντα πως είναι τεράστια και πολυτελή ! Το δικό μας σπίτι μια θάλασσα από αγάπη! Να κρατάτε τις αναμνήσεις όχι τα δωμάτια!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή της

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024