Ένα παράξενο περιστατικό θορύβησε τους κατοίκους της Πάτρας αργά το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας 13χρονος εντοπίστηκε ασυνόδευτος να καλεί σε βοήθεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24.news, περίοικοι και περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και λίγο αργότερα εντόπισαν πράγματι τον ανήλικο να περιφέρεται μόνος του στην περιοχή.
Ο ανήλικος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, αφού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως κάποιοι ήθελαν να τον απαγάγουν κοντά στο Λιμάνι. Ωστόσο, στη συνέχεια εντοπίστηκε η μητέρα του, η οποία τον παρέλαβε από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.
Να σημειωθεί πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά με ανήλικους που εντοπίζονται ασυνόδευτοι σε διάφορα σημεία της Πάτρας.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.