Η απίστευτη ιστορία του μουσικού που έπαιζε μπουζούκι ενώ εγχειριζόταν στο κεφάλι
Ο Δημήτρης Κύρτσος από την Βέροια, σε μια από τις πιο δύσκολές στιγμές του, επέλεξε να έχει μαζί του αυτό που αγαπά περισσότερο: Το μπουζούκι του.
Συγκινεί η απίστευτη ιστορία ενός μουσικού ο οποίος την ώρα που είχε υποβληθεί σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι, αυτός έπαιζε μπουζούκι.
Ο Δημήτρης Κύρτσος από την Βέροια, σε μια από τις πιο δύσκολές στιγμές του, επέλεξε να έχει μαζί του αυτό που αγαπά περισσότερο: Το μπουζούκι του.
Έτσι, ενόσω οι γιατροί του αφαιρούσαν έναν όγκο από το κεφάλι, αυτός έπαιζε. «Τόση αγάπη έχω για το μπουζούκι, δεν το αποχωρίζομαι πουθενά» δήλωσε ο μουσικός στο «MEGA Σαββατοκύριακο».
Το χειρουργείο διήρκησε τέσσερις ώρες, εκ των οποίων την μιάμιση ήταν ξύπνιος παίζοντας τραγούδια.
«Στο εξωτερικό είναι συνηθισμένο να βλέπουν μουσικά όργανα στο χειρουργείο. Έτσι, όταν έκανε την πρώτη επέμβαση τον Οκτώβριο του 2018 ζήτησα να έχω το όργανο μαζί μου. Την πρώτη φορά δεν μου επιτράπηκε. Την δεύτερη φορά, τον Σεπτέμβριο του 2020, μου είπαν ότι κατά τη διάρκεια του χειρουργείου θα με ξυπνήσουν για να δουν κάποιες λειτουργίες. Τους λέω άρα μπορώ να παίξω και μπουζούκι. Και μου το επέτρεψαν» πρόσθεσε.
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Πρώτη εμφάνιση ενώπιον της δικαιοσύνης του κατηγορούμενου για τη σφαγή στην Μπόνταϊ
- Γάζα: Τουλάχιστον 12 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Επλήγη και σκηνή εκτοπισμένων
- Τουρκία: Πρώτη αποστολή τουρκικού γεωτρύπανου εκτός συνόρων
- Ελ Σαλβαδόρ: Διαδήλωση συγγενών φυλακισμένων εναντίον των ομαδικών δικών
- Μπουρκίνα Φάσο: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε νέα σειρά επιθέσεων τζιχαντιστών τις τελευταίες ημέρες
- Τουρκία: Το υπουργείο Αμυνας διαψεύδει δημοσιεύματα περί κοινής ναυπήγησης πολεμικών πλοίων με τις ΗΠΑ