Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Tyros Triathlon 2021

Tyros Triathlon 2021

Η αντίστροφή μέτρηση για την εκκίνηση του Tyros Triathlon ξεκίνησε. Το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου 2021 το αθλητικό ραντεβού έχει κλειστεί στον Τυρό Αρκαδίας όπου η Κοινσεπ «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας διοργανώνει το Tyros Triathlon 2021.

«Η πανδημία δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί πέρσι η διοργάνωση, αλλά ήρθε η ώρα να «πάρουμε τη ζωή μας πίσω» κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά του Μυρτώου Πελάγους, να ποδηλατήσουμε και να τρέξουμε σε μια από τις ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις της Πελοποννήσου, δοκιμάζοντας την αντοχή μας σε ένα αγώνα καταξιωμένο για την ποιότητα του» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

Η διοργάνωση  περιλαμβάνει αγώνα sprint triathlon( 750m κολύμβηση / 20km ποδήλατο / 5km τρέξιμο) με εκκίνηση την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 09:00 και παιδικούς αγώνες swim – run. Μία ημέρα νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 οι συμμετέχοντες μπορούν να ζήσουν μια ιδανική κολυμβητική εμπειρία σε διαδρομές 500μ / 750μ / 1500μ.

H Οργανωτική Ομάδα του Αγώνα αναλαμβάνει  την ευθύνη για διοργάνωση  σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα διασποράς και εξάπλωσης του covid-19.

Οι διοργανωτές  όπως κάθε χρόνο σχεδιάζουν παράλληλες δράσεις και υπόσχονται ξεχωριστές στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες, συνοδούς και επισκέπτες. Το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων θα διαμορφωθεί ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Οι εγγραφές  άνοιξαν και θα κλείσουν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 ενώ δεν θα υπάρχει δυνατότητα για εγγραφή την προηγούμενη και την ημέρα του αγώνα.

Στο ιδανικό σκηνικό που διαμορφώνει το Μυρτώο Πέλαγος και ο Πάρνωνας σας προσκαλούμε να βιώσετε την εμπειρία ενός ξεχωριστού αγώνα, καλούν με μήνυμα τους τους συμμετέχοντες οι διοργανωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.tyrostriathlon.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024