Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άννα Φόνσου - Εκνευρίζομαι όταν εκμεταλεύεται κάποιος την εξουσία

Άννα Φόνσου – Εκνευρίζομαι όταν εκμεταλεύεται κάποιος την εξουσία

Η ηθοποιός υπογράμμισε πως κανένας ανεμβολίαστος δεν θα μπορεί να φιλοξενηθεί στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

Καλεσμένη της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε η Άννα Φόνσου την Τρίτη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αγαπημένη της 10χρονη εγγονή και το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τον δρόμο της καλλιτεχνικά παίρνοντας, δη, το επίθετο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω άγχος για εκείνη. Προσπαθώ να τις δείξω όλες τις πλευρές της ζωής. Είναι πολύ καλή μουσικός, παίζει τρία όργανα και είναι πολύ ταλαντούχα. Θέλω να της δείξω ότι πρέπει ορισμένα πράγματα να τα σνομπάρει και να πηγαίνει παρακάτω».

«Δεν θα ήθελα να γίνει ηθοποιός. Να γίνει ότι θέλει, δεν επεμβαίνω, αλλά για πολύ καιρό δεν έβλεπε ταινίες μου ούτε ήξερε πως είμαι γνωστή. Με σταματούσαν στο δρόμο και με ρωτούσε εάν χρωστάω τίποτα» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN. «Σήμερα τρελαίνεται να με βλέπει στις ταινίες και στο θέατρο. Είναι θαυμάστρια μου».

Πως θα αντιδρούσε, όμως, η Άννα Φόνσου εάν η εγγονή της ήθελε να γίνει ηθοποιός και να πάρει το επώνυμο της; «Μπορεί έτσι και να τις έκλειναν πόρτες γιατί καμιά φορά έχουμε την εντύπωση ότι το παιδί ενός διάσημου ηθοποιού «χρησιμοποιεί» το όνομα. Το έχω δει και από τον βαφτισιμιό μου, τον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος βασανίζεται γιατί έχει του κόσμου τα προσόντα και το παιδί βασανίζεται που είναι «του Ανδρέα ο γιος». Ένα ταλαντούχο άτομο, κάνει πολλά πράγματα και όμως δεν έχει δουλειά».

Διανύουμε δύσκολες μέρες

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε λόγω κορονοϊού και στα κλειστά θέατρα ενώ στη συνέχεια έθιξε και το μεγάλο ζήτημα των παρενοχλητικών συμπεριφορών στον χώρο της.

«Εγώ δεν πήρα θέση, έχω εμπιστοσύνη στον Σπύρο Μπιμπίλα και στην δικαιοσύνη. Αν και βγήκα 15 χρονών στο επάγγελμα έτυχε και δεν μου συνέβη» ανέφερε η ίδια.

Η ίδια εξήγησε πως στα χρόνια τα δικά της της δεν είχε γίνει μάρτυρας τέτοιων καταστάσεων και τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη για τις υποθέσεις που έγιναν γνωστές.

«Αυτό που με εκνευρίζει ότι από τη θέση ισχύος μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Εκμεταλεύονται την εξουσία» τόνισε.

Όσοι δεν εμβολιάζονται δεν θα μείνουν στο «Σπίτι του ηθοποιού»

Τέλος, υπογράμμισε πως κανένας ανεμβολίαστος δεν θα μπορεί να φιλοξενηθεί στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

«Είμαστε δομή με κανόνες. Μας στείλανε από το υπουργείο ένα χαρτί για να εμβολιαστούν όσοι μένουν εκεί αλλά είναι δικό τους πρόβλημα να μην μένουν εκεί αν δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Υπάρχουν δύο που δεν έχουν εμβολιαστεί. Αν δεν θες δεν θα κάθεσαι στο “Σπίτι του Ηθοποιού” και να υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσεις τους υπόλοιπους. Και δομή να μην ήταν πάλι δεν είναι σωστό. Όσοι δεν εμβολιαστούν, δεν θα μείνουν στο “Σπίτι του Ηθοποιού”. Λυπάμαι πολύ αλλά είναι νομικό το θέμα».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024