Το κλίμα, είναι «βαρύ» μετά τις καταγγελίες

Η τελευταία εντολή του Πέτρου Φιλιππίδη στη γυναίκα του Ελπίδα που βρίσκεται από την αρχή στο πλάι του και δεν χάνει κανένα επισκεπτήριο στη φυλακή ήταν να πάρει το γιο τους και να φύγουν στο εξωτερικό.

Σε αυτό τουλάχιστον επιμένουν οι τελευταίες πληροφορίες, προσθέτοντας, όμως, ότι η Ελπίδα Νίνου δεν θα υπακούσει στην «εντολή» του συζύγου της.

Φύγετε στο εξωτερικό

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν σήμερα, ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε από την Ελπίδα Νίνου κατά την τελευταία επίσκεψή της στις φυλακές Τρίπολης να φύγει άμεσα από την Ελλάδα και να πάει στο εξωτερικό μαζί με το γιο τους.

Όπως φέρεται να είπε δεν θέλει να καταστραφεί η ζωή τους από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις καταγγελίες.

Θα μείνει μέχρι…

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το nassosblog.gr, η Ελπίδα Νίνου θα παραμείνει στη χώρα μέχρι να δει αν οι επόμενες νομικές κινήσεις του ηθοποιού θα εξασφαλίσουν την προσωρινή αποφυλάκισή του.

Άλλωστε ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να ζήτησε από την σύζυγό του σε παλαιότερη επίσκεψή της στη φυλακή να κάνει ότι μπορεί για να αποφυλακιστεί και εκείνη τού υποσχέθηκε πως θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους ώστε να αποφυλακιστεί το συντομότερο δυνατό.

Αν αυτό δεν συμβεί είναι πολύ πιθανό να φύγει μαζί με τον γιό τους απο την χώρα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr