Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ με την αίτηση αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Θρίλερ με την αίτηση αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Εκτός φυλακών Τριπόλεως ευελπιστεί να βρεθεί σύντομα ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς ο κατηγορούμενος, για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ηθοποιός αναμένεται να προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που τυχαίνει να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, επιχειρεί να κερδίσει την αποφυλάκισή του και φαίνεται, ότι υπάρχουν ορισμένες πιθανότητες να τα καταφέρει.

Ο Φιλιππίδης έχει δυο επιλογές. Η πρώτη να καταθέσει προσφυγή στο ένταλμα προσωρινής κράτησης της ανακρίτριας. Σε μια τέτοια περίπτωση η υπόθεση φεύγει από τα χέρια της ανακρίτριας που την εξέτασε αρχικά, επανεξετάζεται και βγαίνει η οριστική απόφαση.

Νομικοί κύκλοι εξηγούν ότι αυτή είναι η πιο πιθανή εξέλιξη και η μοναδική ρεαλιστική ελπίδα του Φιλιππίδη. Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο ηθοποιός προφυλακίστηκε επειδή είναι ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων. Είναι προφανές λοιπόν ότι εκεί θα χτυπήσει λέγοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς η τελευταία πράξη για την οποία κατηγορείται έγινε πριν 7 χρόνια.

Η δεύτερη επιλογή απαιτεί περισσότερο χρόνο. Μετά το πέρας κάποιων μηνών ο Φιλιππίδης καταθέτει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης. Για να γίνει αυτό και να αποφυλακιστεί όμως θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι ή λόγοι υγείας ή να έχουν προκύψει νέα στοιχεία και δεδομένα στην υπόθεση. Και για την ώρα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει…

Τι πιστεύει ο ίδιος

Ο ίδιος, αν και στην αρχή εμφανιζόταν σοκαρισμένος από την προφυλάκισή του φαίνεται ότι έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται στο περιβάλλον της φυλακής.Βοηθάει και σε αυτό ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον οποίο τους χωρίζει ένα κρεβάτι.

Οι δύο άνδρες αν και είχαν μεγάλη πορεία στο θέατρο δεν είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν.

Δεν αποκλείεται να το πράξουν στις φυλακές. Σύμφωνα με το nassosblog.gr o Δημήτρης Λιγνάδης ετοιμάζει θεατρική παράσταση με κωμικό περιεχόμενο προκειμένου να περνούν δημιουργικά τις ώρες τους οι κρατούμενοι. Η παράσταση θα ανέβει με κοινό τους συγγενείς των φυλακισμένων αλλά και σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι όπως όλα δείχνουν πρωταγωνιστής στην παράσταση. Αν και ο ίδιος εκφράζει την αισιοδοξία του για την έκβαση του αιτήματος αποφυλάκισης που έχουν καταθέσει οι νομικοί παραστάτες του.

Ο ίδιος φέρεται να υπογραμμίζει με νόημα ότι μέχρι να ανέβει η παράσταση θα έχει βγει από τη φυλακή. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί η θετική για τον ίδιο εξέλιξη αφού νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι το αίτημά του δε θα έχει και πολύ μεγάλη τύχη.

Πάντως, αν παραμείνει προφυλακισμένος, ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει να βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024