Μεθυσμένος επιβάτης μπήκε στον κυλιόμενο ιμάντα των αποσκευών η κατάληξη δεν ήταν καλή
Στο τέλος της διαδρομής τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη
Μεταξύ μας, πόσοι και πόσοι από μας δεν έχουμε την περιέργεια να δούμε τη διαδρομή που κάνουν οι βαλίτσες μας από το check-in του αεροδρομίου μέχρι το «τρόλεϊ» που τις παραλαμβάνει για να τις πάει στο αεροσκάφος; Αυτή η περιέργεια φαίνεται πως κυρίευσε έναν Ρώσο, ο οποίος κατάφερε να περάσει (άγνωστο πώς) μέσα στον κυλιόμενο διάδρομο που «ταξιδεύουν» οι αποσκευές.
Που έγινε αυτό;
Στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Sheremetyevo».
Αν ήταν η περιέργεια ή κάτι άλλο, δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά οι Ρώσοι ανέφεραν πως ήταν μεθυσμένος…λογικό!
Όπως θα δείτε, ο «εισβολέας» προσπάθησε αρχικά να περπατήσει στον κυλιόμενο ιμάντα, αλλά σύντομα έπεσε, ενώ βγήκαν και τα παπούτσια του.
Στη συνέχεια προσπάθησε να σηκωθεί, μάταια όμως και μοιραία ξεκίνησε το «ταξίδι» του με τον ιμάντα.
Τελικά, κόλλησε στο σαρωτή αποσκευών και όπως ήταν φυσικό, συνελήφθη από την ασφάλεια του αεροδρομίου που τον παρέδωσε στην αστυνομία.
Δείτε το βίντεο

- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE
- Βρέθηκε ο 6χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Βουλιαγμένη μετά από αρπαγή από τον πατέρα του
- ΠΑΟΚ: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του συλλόγου
- H ληστεία που έκανε διάσημη τη «Μόνα Λίζα» γίνεται μιούζικαλ
- Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και το οδήγησε 200 χιλιόμετρα φτάνοντας στη Σουηδία



