Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεκαπενταύγουστος - Πώς θα είναι ο καιρός - Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Δεκαπενταύγουστος – Πώς θα είναι ο καιρός – Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Ο Δεκαπενταύγουστος φέτος είναι Κυριακή, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ξεκίνησαν την άδεια τους τις προηγούμενες μέρες και κοιτάζουν με σχετική αγωνία τα δελτία του καιρού.

Ο Δεκαπενταύγουστος φέτος «πέφτει» Κυριακή, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ξεκίνησαν την άδεια τους τις προηγούμενες μέρες και κοιτάζουν με σχετική αγωνία τα δελτία του καιρού. Ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook από τις προηγούμενες μέρες, μας έχει δώσει μια εικόνα για το πώς θα είναι ο καιρός αυτές τις μέρες.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ για την Κυριακή, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, σημειώνει ότι θα υπάρχει ηλιοφάνεια, αλλά ενισχυμένος θα είναι ο βοριάς, ανάμεσα στα 6 και στα 7 μποφόρ στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η ηλιοφάνεια, ενώ θα υπάρχει εξασθένηση του βοριά στα ανατολικά. Στην ανάρτησή του, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχει ξεχωριστή αναφορά για κάθε μέρα μέχρι και την Πέμπτη 19 Αυγούστου.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα από το Meteo

Ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και στα ανατολικά παραθαλάσσια τμήματα σήμερα Σάββατο 14/08, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών σε αυτές τις περιοχές.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το Σάββατο 14/08 οι εντάσεις των βορείων ανέμων στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όπως παρουσιάζεται στον Χάρτη 1, ο οποίος ακολουθεί.

Η ενίσχυση των ανέμων αναμένεται να δημιουργήσει δυσμενείς πυρο-μετεωρολογικές συνθήκες στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας. Με βάση τον Καναδικό πυρομετεωρολογικό δείκτη που υπολογίζει επιχειρησιακά το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr, πολύ υψηλή επικινδυνότητα αναμένεται σήμερα Σάββατο 14/08, σε: Σαμοθράκη, Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Ικαρία, Σάμο, Κυκλάδες, Νότια Κρήτη, Δωδεκάνησα, Ανατολική Στερεά (Αττική και Βοιωτία), Κεντρική και Νότια Εύβοια, Λακωνία, Αργολίδα και Κύθηρα (Χάρτης 2).

Live εικόνα από το windy.com

Στον παρακάτω χάρτη του windy.com μπορείτε να δείτε πώς εξελίσσεται ο καιρός σε πραγματικό χρόνο.

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024