Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρναούτογλου - Με τι καιρό θα κάνουμε Δεκαπενταύγουστο

Αρναούτογλου – Με τι καιρό θα κάνουμε Δεκαπενταύγουστο

Ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, προβλέπει τι καιρικές συνθήκες θα επικρατούν τον Δεκαπενταύγουστο, τις αμέσως προηγούμενες και τις αμέσως επόμενες μέρες.

Για τον καιρό του Δεκαπενταύγουστου έκανε ανάρτηση ο Σάκης Αρναούτογλου, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ σημειώνει ότι στις 15 Αυγούστου, που είναι Κυριακή, θα υπάρχει ηλιοφάνεια, αλλά ενισχυμένος θα είναι ο βοριάς, ανάμεσα στα 6 και στα 7 μποφόρ στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Για το Σάββατο 14 Αυγούστου, ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι η θερμοκρασία θα είναι επίσης στους 33 βαθμούς, ενώ θα υπάρχουν τοπικές μπόρες και καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Ενισχυμένος θα είναι ο βοριάς (6 – 7 μποφόρ) στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Για τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η ηλιοφάνεια, ενώ θα υπάρχει εξασθένηση του βοριά στα ανατολικά.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook

Να σημειώσουμε ότι ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ είχε προειδοποιήσει από χθες ότι θα υπάρξουν δυνατές μπόρες και χαλαζοπτώσεις, όπως συνέβη σε Εύβοια, Λάρισα, Χαλκιδική, Καβάλα, Φθιώτιδα, Ύδρα κ.α. Σε πολλές περιοχές δημιουργήθηκαν προβλήματα από τους κεραυνούς.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024