Μπύρα – Αυτό είναι το μυστικό για γρήγορο πάγωμα
Με αυτό το έξυπνο μυστικό μπορείτε να παγώσετε μπύρα, αναψυκτικά και κρασί σε χρόνο μηδέν
Έαν θέλουμε να παγώσουμε γρήγορα ένα μπουκάλι κρασί ή μια ζεστή μπύρα ή ακόμη και να τα διατηρήσουμε κρύα για περισσότερο χρόνο κατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής βραδιά, η λύση είναι είτε μια σαμπανιέρα, είτε ένα ειδικό ή αυτοσχέδιο cooler.
Απαραίτητα υλικά πάγος, νερό και αλάτι. Μάλιστα αλάτι, it’s simple science!
Βάζοντας πάγο σε ένα δοχείο μειώνουμε την θερμοκρασία μέσα στο δοχείο αλλά η μπύρα ή το κρασί θα αργήσει αρκετά να κρυώσει. Πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσουμε παγωμένο νερό έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την παγωμένη επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το μπουκάλι. Σε κάθε περίπτωση όμως ο πάγος των -18ο C θα λιώσει γρήγορα μέσα στο νερό των σχεδόν 0ο C.
Δείτε το βίντεο
- Γαλλία: Δίκαιο ανταγωνισμό με την Κίνα θα απαιτήσει από τον Σι η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ εξισώνει την κυβέρνηση του προέδρου Μπάιντεν με την Γκεστάπο
- Ουγγαρία: Χιλιάδες πολίτες ζουν τον «πυρετό Μαγιάρ», του πολιτικού που εναντιώνεται στον Ορμπαν
- Μεξικό: Από μία σφαίρα στο κεφάλι φέρουν τα πτώματα που εικάζεται ότι ανήκουν στους 3 αλλοδαπούς
- Γάζα: Τη «γενοκτονία» κατήγγειλε ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας καλώντας σε κυρώσεις κατά του Ισραήλ
- Τουρκία: Ως τζαμί θα λειτουργεί από σήμερα Δευτέρα η ιστορική βυζαντινή Μονή της Χώρας