Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Φιλώρας - Το «αντίο» της ομάδας UpStories στον εθελοντή πυροσβέστη που σκοτώθηκε

Βασίλης Φιλώρας – Το «αντίο» της ομάδας UpStories στον εθελοντή πυροσβέστη που σκοτώθηκε

Ο Βασίλης Φιλώρας έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ενώ η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη το μεσημέρι.

Ο Βασίλης Φιλώρας έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία στη φωτιά που ξεκίνησε από τη Βαρυμπόμπη και έκαψε μια πολύ μεγάλη έκταση. Η κηδεία του άτυχου εθελοντή πυροσβέστη θα γίνει σήμερα Τρίτη. Έτσι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 38χρονο.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια. Θυμίζουμε ότι η κατάρρευση της καλωδίωσης της κολόνας του ηλεκτρικού ρεύματος στέρησε τη ζωή στον 38χρονο πατέρα δύο παιδιών.

Ο Βασίλης Φιλώρας υπήρξε τεχνικός στο χώρο των drones και εξειδικευμένος χειριστής που άνοιξε δρόμους σε άλλους. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία.

«Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις» γράφουν οι συγγενείς και στενοί του φίλοι. Και προσθέτουν: «Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. «Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία».

Το «αντίο» της ομάδας UpStories

Η ομάδα Up Stories αποχαιρέτησε σύσσωμη τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη της, Βασίλη Φιλώρα, ενώ κυκλοφόρησε ένα βίντεο προς τιμή του.

«Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά. Το χαμόγελο σου και η καλοσύνη σου θα μας λείπουν για πάντα» αναφέρεται στο μήνυμα της ομάδας. Μάλιστα, έχουν δημοσιοποιήσει και λογαριασμό για στήριξη στην οικογένεια του αδικοχαμένου εθελοντή δασοπυροσβέστη: «Τα στοιχεία για όσους μπορούν να συνεισφέρουν στην οικογένεια του άτυχου φίλου μας Βασίλη είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΙΓΛΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ

ΙΒΑΝ: GR6601718580006858123878503».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024