Φωτιές – Έρευνα για ευθύνες του κυβερνητικού μηχανισμού ζητά το ΚΙΝΑΛ
Έρευνα για το ενδεχόμενο ύπαρξης ευθυνών από στελέχη του κυβερνητικού μηχανισμού ζητά το Κίνημα Αλλαγής.
Τη διεύρυνση της έρευνα για τυχόν εγκληματικές οργανώσεις εμπρηστών που διέταξε η δικαιοσύνη ζητά το Κίνημα Αλλαγής.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «η έρευνα θα πρέπει να συμπληρωθεί και σε σχέση με τις μεγάλες ευθύνες του κυβερνητικού μηχανισμού όσο αφορά την έλλειψη μέτρων πρόληψης και λαθών και παραλείψεων στην κατάσβεση».
Από τη Χαριλάου Τρικούπη υπογραμμίζουν ότι «οι δηλώσεις και καταγγελίες των δημάρχων και πολιτών για εγκατάλειψη περιοχών και τη μη διάθεση μέσων πυρόσβεσης είναι επώνυμες και δημόσιες».
«Μετά από τέτοια πρωτοφανή καταστροφή η έρευνα πρέπει να αφορά τα πάντα και τους πάντες. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου» καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.
- Προς διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Λαμπράκης
- Μπιανκόν: «Είμαστε ενωμένοι, έχουμε μπροστά μας άλλους δύο τελικούς στο Champions League»
- Ο Πούτιν νίκησε ήδη… και όχι μόνο την Ουκρανία
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τηλεφωνικά τον Κυριάκο Πιερρακάκη
- Δίκη υποκλοπών: «Ο Δημητριάδης γνώριζε τα πάντα για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, παιδικοί φίλοι με τον Λαβράνο», κατέθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος


