Ολυμπιακός – Ανθρωπιστική βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας
Ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων.
Μετά την αποστολή βοήθειας στους πληγέντες στο Μαντούδι της Εύβοιας, ακολουθεί η ανθρωπιστική βοήθεια στους πυροπαθείς της Ηλείας από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ώστε να απαλύνει τον πόνο τον ανθρώπων που βίωσαν τραγικές στιγμές.
Η αποστολή του Ολυμπιακού για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πυροπαθείς του νομού Ηλείας ξεκινά από το Στάδιο Καραϊσκάκης, μόλις τρεις ημέρες από την τελευταία αποστολή αγαθών στο Μαντούδι της Εύβοιας.
Η έκκληση του αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού-εθελοντισμού-ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλου προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, κινητοποίησε τους ερυθρόλευκους.
Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας έδωσε την εντολή για άμεση συγκέντρωση αγαθών και την αποστολή τους στις πληγείσες περιοχές.
Το πούλμαν του Ολυμπιακού φτάνει στο Πελόπιο προκειμένου να παραδώσει τα είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους του χωριού όπως και στο Λάλα που έζησαν τον εφιάλτη της πυρκαγιάς.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ένα σφίξιμο στο στήθος από την εικόνα της απόλυτης καταστροφής.
Οι συνάνθρωποί μας που δοκιμάζονται από τις φωτιές παίρνουν την ίδια στιγμή και ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης.
Άλλη μία αποστολή της εθελοντικής ομάδας του ολυμπιακού ολοκληρώνεται. Τα μέλη της ωστόσο είναι πάντα σε ετοιμότητα για περαιτέρω βοήθεια.
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
