Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος χθες το βράδυ στην Παλλήνη, σε ένα σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη στη στάση του προαστιακού.
Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, φέρεται να ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και να έπεσε στο σταθμό του προαστιακού με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 30χρονου.
Το δυστύχημα συνέβη στις 9 το βράδυ και η Αστυνομία αναζητά τα αίτιά του. Αν δηλαδή το όχημα ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και γι’ αυτό ξέφυγε από την πορεία του.
Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η Λεωφόρος Μαραθώνος σ’ εκείνο το σημείο είναι δρόμος – καρμανιόλα καθώς πολλές φορές μετατρέπεται σε «πίτσα» οδηγών.
Αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και κάνουν επικίνδυνες προσπεράσεις και οι κάτοικοι ζητούν ακόμη περισσότερη παρουσία της Τροχαίας, ειδικά το βράδυ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).