Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κυνηγάκης – «Είμαστε μόνοι μας στο σκοτάδι μας, δεν έχουμε συμμάχους»

Κυνηγάκης – «Είμαστε μόνοι μας στο σκοτάδι μας, δεν έχουμε συμμάχους»

Ο Άλκης Κυνηγάκης μίλησε μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο Τόκιο και την 5η θέση στα 10χλμ. ανοιχτής θάλασσας και τόνισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και αυτός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός.

Ο Άλκης Κυνηγάκης πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό των 10 χιλιομέτρων ανοιχτής θάλασσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και άγγιξε την κατάκτηση ενός μεταλλίου, όμως τελικά τερμάτισε 5ος.

Μετά το τέλος του αγώνα του στην Ιαπωνία ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε χαρούμενος για την 5η θέση στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης, όμως «πέταξε» και εκείνος τα καρφιά του για την Πολιτεία και το γεγονός ότι οι αθλητές της χώρας είναι μόνοι τους, με τα λόγια του Κυνηγάκη να συγκινούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του:

«Είμαι χαρούμενος για την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι κάτι σπουδαίο, το λέω και ανατριχιάζω. Έχω δουλέψει αρκετά για αυτή την θέση, πίστεψα πως μπορώ το κάτι παραπάνω. Δεν βγήκε, το προσπάθησα αλλά οκ, είμαι τρελά χαρούμενος για την 5η θέση».

«Δεν είχα ιδιαίτερους σύμμαχους αυτή την πενταετία. Το είπε και ο Ιακωβίδης. Είμαστε μόνοι μας και παλεύουμε. Αν είχαμε κάθε χρόνο ολυμπιάδα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Λείπει ο κόσμος. Είμαστε μόνοι μας στο σκοτάδι μας» είπε χαρακτηριστικά.

«Ηταν περίπλοκος αγώνας που απαιτούσε καλό ρυθμό σε όλη την κούρσα. Πίστεψα ότι μπορούσα να πάρω το… μενταγιόν, αλλά ένα άνοιγμα στο 6ο χιλιόμετρο μου κόστισε. Θα το κυνηγήσω στο Παρίσι. Εννοείται πως είμαι τρελά χαρούμενος (για την 5η θέση). Ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Θα είχα… σαλτάρει αν δεν γίνονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες γιατί άλλον μεγάλο αγώνα δεν έχουμε μέσα στη χρονιά» ανέφερε.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024