Τόκιο 2020 – Μεγάλη επιτυχία του Αλκη Κυνηγάκη – Τερμάτισε 5ος στα 10 χλμ Ανοιχτής Θαλάσσης
Στην πρώτη του ολυμπιακή συμμετοχή, ο Αλκης Κυνηγάκης κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση, μόλις 55'' μετά τον χρυσό γερμανό αντίπαλό του, στα 10 χιλιόμετρα Ανοιχτής Θαλάσσης.
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε στα 10 χιλιόμετρα Ανοιχτής Θαλάσσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ο έλληνας αθλητής Αλκης Κυνηγάκης, ο οποίος τερμάτισε στην πέμπτη θέση.
Πρώτη συμμετοχή
Στην πρώτη του ολυμπιακή συμμετοχή, ο Αλκης Κυνηγάκης κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση, μόλις 55” μετά τον χρυσό γερμανό αντίπαλό του.
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442