Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις από τις πυρκαγιές που κατακαίουν τη χώρα. Το τελευταίο 24ωρο έχουν ξεσπάσει φωτιές στην Αττική, την Εύβοια και την Αρχαία Ολυμπία, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να κάνουν ό,τι μπορούν για να τις σβήσουν.
Χιλιάδες στρέμματα πράσινου έχουν καίει, σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ζώα έχουν χάσει τη ζωή τους και πολλοί πολίτες έχουν δει την περιουσία τους να γίνεται στάχτη από την μια στιγμή στην άλλη. Δίπλα στον κόσμο που περνά δύσκολα βρίσκονται οι αθλητές, οι οποίοι αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο Τόκιο για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μετά το μήνυμα της Μαρίας Σάκκαρη και ο Λευτέρης Πετρούνιας θέλησε να κάνει τη δική του ανάρτηση, λίγο πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα. «Η σκέψη μας εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τη μάχη των πυροσβεστών στη Βαρυμπόμπη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!