Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τότεναμ – Ο Κέιν επιστρέφει στις προπονήσεις στο τέλος της βδομάδας

Τότεναμ – Ο Κέιν επιστρέφει στις προπονήσεις στο τέλος της βδομάδας

Ο Χάρι Κέιν δεν εμφανίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην προπόνηση της Τότεναμ, ενώ υπολογίζεται πως θα επιστρέψει στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Συνεχίζεται το σίριαλ της «εξαφάνισης» του Χάρι Κέιν από τις προπονήσεις. Ο 28χρονος διεθνής δεν εμφανίστηκε για δεύτερη συνεχή μέρα στην προγραμματισμένη προπόνηση της Τότεναμ, ενώ για την απουσία του στην χθεσινή προπόνηση (2/8) ο Κέιν τιμωρήθηκε με πρόστιμο.

Ο Χάρι Κέιν αναμένεται ωστόσο να επιστρέψει στις προπονήσεις στο τέλος της βδομάδας. Υπενθυμίζεται πως ο Άγγλος στράικερ έχει δηλώσει πως θέλει να φύγει από την Τότεναμ, με την Μάντσεστερ Σίτι να κάνει «κρούση» για να τον αποκτήσει. Οι δύο πλευρές είναι «στα μαχαίρια», πράγμα το οποίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και με την επιστροφή του στην προπόνηση της λονδρέζικης ομάδας.

Δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου αναφέρουν πως η περίπτωση του Κέιν είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και πιθανώς το πρόστιμο για την αδικαιολόγητη απουσία να συνεχιστεί για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

«Ο Χάρι Κέιν αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Τότεναμ και η παρουσία του είναι σημαντική, ωστόσο δεν είναι και σωστό από την πλευρά του να απουσιάζει χωρίς καμία δικαιολογία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αγγλικός τύπος.

Ο Κέιν φαίνεται πως απέχει από τις προπονήσεις προσπαθώντας να στείλει ένα μήνυμα σχετικά με το μέλλον του στον αγγλικό σύλλογο, πράγμα το οποίο αναμένεται να γίνει ξεκάθαρο τις προσεχείς ημέρες.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024