Ο Ολυμπιακός θα μάθει σήμερα (13:00) την αντίπαλό του στα play-off του Champions League, σε περίπτωση βέβαια που καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς (3 και 10/8), στην γ’ προκριματική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης.
Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη στις 13:00 (ώρα Ελλάδας) στη Νιόν της Ελβετίας και ο πρωταθλητής Ελλάδας θα είναι στους ισχυρούς.
Υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακοί είναι η Μπρόντμπι και οι νικήτριες από τα ζευγάρια: Κλουζ 1907 (Ρουμανία) /Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) /Σερίφ Τιρασπόόλ (Μολδαβία) και Μάλμε (Σουηδία) /Ρέιντζερς (Σκωτία)
Δύο ομάδες, Σάλτσμπουργκ και Μπρόντμπι, μπαίνουν σε αυτή τη φάση, προκειμένου να συναντήσουν τις άλλες δέκα που θα προκριθούν από την γ’ προκριματική φάση:
Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 17/18 και 24/25 Αυγούστου, με παράταση και πέναλτι, εάν απαιτείται μετά τον δεύτερο αγώνα. Οι νικητές προκρίνονται στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League για να συναντήσουν τις 26 ομάδες που έχουν εξασφαλίσει δικαίωμα απευθείας συμμετοχής στους ομίλους (κλήρωση στις 26 Αυγούστου).
Ολες οι ηττημένες ομάδες περνούν στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League (κλήρωση στις 27 Αυγούστου).
Ο Τιμ Ντόρσεϊ έριξε το σύνθημα για τον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four της Euroleague: «Θέλουμε να προσφέρουμε χαμόγελο, να δώσουμε στον κόσμο χαρά και ευτυχία και να ντύσουμε την πόλη στα κόκκινα»
Αφού δημιουργήθηκε σούσουρο για την… αργοπορία των ορισμών, τελικά ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (14/5) λίγο πριν τις 18:00. Το δεύτερο φάουλ Λανουά στα πλέι οφ της Super Legaue
Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση για τους αντιπάλους της ελληνικής ομάδας που θα πάρει το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Σαμπαντέλ και θα δώσει να βρεθεί σε ένα ακόμη Final Four Champions League – Φιλοδοξεί να μιμηθεί το κατόρθωμα των αντρών, αλλά και της ομάδας μπάσκετ