Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Στην Αθήνα ο Ονιεκούρου

Ολυμπιακός – Στην Αθήνα ο Ονιεκούρου

Ο Χένρι Ονιεκούρου έφθασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, καθώς ο Χένρι Ονιεκούρου βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Αθήνα.

Ο νιγηριανός εξτρέμ έφθασε το πρωί της Κυριακής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και πλέον αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες (το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα) να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, και εφόσον όλα πάνε καλά, να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι Πειραιώτες έχουν «κλείσει» τον Ονιεκούρου και πλέον αναμένονται τα τυπικά μόνο, με τον Ολυμπιακό να τα έχει βρει σε όλα με τη Μονακό για την απόκτησή του, αλλά και με τον ίδιον τον Νιγηριανό για το συμβόλαιό του.

Ο Ονιεκούρου είναι ένας παίκτης που ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς τα τελευταία δύο χρόνια για τη θέση του πλάγιου επιθετικού και η επιθυμία του έγινε πράξη φέτος, με τον παίκτη μόλις ανακοινωθεί να τίθεται στη διάθεση του πορτογάλου τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ερυθρόλευκοι κάνουν ό,τι μπορούν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ονιεκούρου: «Μπορώ να είμαι έτομος για τα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς»

Όσον αφορά τις πρώτες του δηλώσεις, ο Ονιεκούρου τόνισε πως είναι χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάει όσο πιο μπροστά μπορούμε στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά.

«Πιστεύω ότι θα μπορέσω να είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια», ανέφερε ερωτηθείς για τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά με την Λουντογκόρετς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024