Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τότεναμ – Καταρχήν συμφωνία με Μπολόνια για τον Τομιγιάσου

Τότεναμ – Καταρχήν συμφωνία με Μπολόνια για τον Τομιγιάσου

Η Τότεναμ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την Μπολόνια για την μετακίνηση του Ιάπωνα κεντρικού αμυντικού, Τακεχίρο Τομιγιάσου.

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Ιάπωνα κεντρικού αμυντικού, Τακεχίρο Τομιγιάσου ήρθε η Τότεναμ, με τους Σπερς να φτάνουν σε καταρχήν συμφωνία με την Μπολόνια για την απόκτηση του.

Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου παλεύει εδώ και καιρό για την περίπτωση του 22χρονου και φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για να τον κάνει δικό της.

Η Τότεναμ συμφώνησε να καταβάλλει 20 εκατομμύρια στην Μπολόνια, για να πείσει τον ιταλικό σύλλογο να δώσει την ελευθέρας στον παίκτη από την Φουκουόκα. Η Αταλάντα ήταν επίσης στο παιχνίδι της απόκτησής του, αλλά οι Σπερς πρόλαβαν τους Μπεργκαμάσκι.

Ο Τομιγιάσου αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στην Serie A και έχει πραγματοποιήσει συνολικά 63 συμμετοχές, με τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής θα γίνει με την επιστροφή του Ιάπωνα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου και παίρνει μέρος με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ωστόσο, η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας δεν σταματά εδώ για την Τότεναμ, καθώς ο μεγάλος στόχος παραμένει ο Κριστιάν Ρομέρο, με τους Σπερς να προσφέρουν 55 εκατομμύρια ευρώ στην Αταλάντα για πει το «ναι».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024