Βρετανία: Συνελήφθη να οδηγεί με 209χλμ/ώρα- Ήθελε «απεγνωσμένα τουαλέτα»
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το όχημα της γυναίκας, που κατηγορείται για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, ενώ η ίδια κλήθηκε να βρει μόνη της τρόπο πώς θα φύγει από το σημείο.
Μια οδηγός, που συνελήφθη να τρέχει με ταχύτητα 209χλμ/ώρα, είπε στους αστυνομικούς ότι χρειαζόταν απεγνωσμένα να πάει τουαλέτα.
Η αστυνομία του Derbyshire σταμάτησε το όχημα, που κινείτο στον βρετανικό αυτοκινητόδρομο Μ1, καταγράφοντας μέση ταχύτητα περίπου 180 χλμ/ώρα.
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το όχημα της γυναίκας, που κατηγορείται για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, ενώ η ίδια κλήθηκε να βρει μόνη της τρόπο πώς θα φύγει από το σημείο.
- Πώς γυναίκα αστυνομικός έσωσε κακοποιημένη γυναίκα από τον σύντροφό της – Την φιλοξένησε στο σπίτι της
- Ο Τραμπ επιβάλλει δασμούς σε 8 ευρωπαϊκές χώρες για τη Γροιλανδία
- Χόφενχαϊμ – Λεβερκούζεν 1-0: Ήττα για τις «ασπιρίνες» πριν τον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Κάτρη
- Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν – Λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
- Συρία: Οι Κούρδοι κατηγορούν την κυβέρνηση για προδοσία – Σε εξέλιξη βίαιες συγκρούσεις




