Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια σε όλους τους μεγάλους ρόλους της ζωής της

Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια σε όλους τους μεγάλους ρόλους της ζωής της

Μαμά, σύζυγος, επαγγελματίας, φίλη, γυναίκα με προσωπικότητα. Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «ωραία Ελένη» της τηλεόρασης.

Η Ελένη Μενεγάκη ύστερα από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA, στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα της.

Τον Ιούλιο του 2020, η παρουσιάστρια είπε με δάκρια στους τηλεθεατές της πως αποχωρεί από την μικρή οθόνη μετά από 30 χρόνια. «Η Ελένη ήταν πάντα αληθινή, ό,τι βλέπατε ήταν αληθινό. Την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου. Τίποτα δεν θα είχε συμβεί χωρίς τους συνεργάτες μου. Την ιστορία τη γράφουν οι άνθρωποι… Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος δικός μου στην τηλεόραση. Δεν ξέρω το μετά. Και να γυρίσω και να μην γυρίσω, σήμερα έχει κλείσει ένας μεγάλος κύκλος. Και να γυρίσω δεν θα είμαι ξανά η ίδια», σημείωνε καθώς έπεφτε η αυλαία της εκπομπής της.

Τελικά κάνει το come back πιο γρήγορα απ΄ότι περιμέναμε.

Όλα αυτά τα χρόνια η παρουσιάστρια έγραψε τη δική της ιστορία. Μπήκε στα σπίτια των τηλεθεατών, που την λάτρεψαν και την είχαν πρώτη στις επιλογές τους. Το ταλέντο της, το χιούμορ της, η αυθεντικότητά της και η προσωπικότητά της την έκαναν να ξεχωρίσει και να παραμείνει ψηλά μέχρι που αποφάσισε να πει το δικό της «αντίο». Ένα «αντίο» που το αποφάσισε προκειμένου να κάνει πράγματα που δεν είχε τη δυνατότητα τα προηγούμενα χρόνια, όπως το να ταξιδέψει με το σύζυγό της και τα παιδιά της.

Γιατί, η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο παρουσιάστρια αλλά και σύζυγος, μητέρα, φίλη. Προτεραιότητά της είναι τα τέσσερα παιδιά της, ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια, που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο, και η Μαρίνα, που την απέκτησε με τον Μάκη Παντζόπουλο. Όταν δεν εργάζεται, αφιερώνει όλες τις ώρες της στα τέσσερα αγγελούδια της. Μάλιστα, έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την οικογένεια της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η μόνη φορά που αποφάσισε να δείξει στην τηλεόραση τα πρόσωπα των παιδιών της ήταν την τελευταία μέρα της στον Alpha.

Επίσης, φροντίζει να περνά τον ελεύθερο χρόνο της και με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 18 Φεβρουαρίου του 2015 και ύστερα από έξι χρόνια είναι φουλ ερωτευμένο. Η οικογένεια είτε βρίσκεται στην Αθήνα, είτε στην Άνδρο, που η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει, κάνει πράγματα που αγαπά και την ευχαριστούν.

Ειδικότερα η καραντίνα, ήταν μια ευκαιρία για την 51χρονη να κάνει βόλτες με τα παιδιά της και να τα φροντίσει. Η μαμά και σύζυγος Ελένη αγαπά την μαγειρική και εκτός από αλμυρά ξέρει να φτιάχνει καλά και δύο γλυκά παρόλο που δεν είναι γλυκατζού, σοκολατόπιτα και γαλακτομπούρεκο. Μάλιστα, πολλές φορές στο Instagram έχει μοιραστεί με τους followers της συνταγές της.

Η επαγγελματίας Ελένη:

Η Ελένη Μενεγάκη έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην τηλεόραση λόγω της σκληρής δουλειάς της. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, είναι τελειομανής και επιλέγει πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες της. Αναζητά πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και δεν κάνει εκπτώσεις. Την γνωρίσαμε από την εκπομπή, «Κοκτέιλ» στο MEGA το 1991. Ακολούθησε ο «Πρωινός Καφέ», ο «Καφές με την Ελένη» και η «Ελένη». Παράλληλα, έκανε τις εμφανίσεις της σε διάφορες σειρές όπως στο «Αχ Ελένη» και στα «Μπακούρια», στο «Από άλλο ανέκδοτο» και στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Επίσης, πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών».

Αξέχαστες έχουν μείνει και οι παρουσιάσεις της στα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» αλλά και οι συνεργασίες της με διαφημιστικές εταιρείες. Μεταξύ αυτών, η διαφήμιση του «Ultrex», η προώθηση της κρέμας της «Olay», οι βαφές της «L’Oréal Paris Greece» και το γιαούρτι «Αγελαδίτσα».

Η φίλη Ελένη:

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μια πολύ καλή φίλη, την οποία γνωρίζει πολλά χρόνια, την αγαπά και την εμπιστεύεται. Ο λόγος για την Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1998 και από τότε είναι αχώριστες. Μάλιστα, η φιλία τους λίγα χρόνια αργότερα θα επισφραγιστεί με μια διπλή κουμπαριά. Το 2001 η τραγουδίστρια με τον πρώην πλέον σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο πάντρεψε την Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο και το 2003 βάφτισε το πρώτο τους παιδί, τον Άγγελο.

Έπειτα, ακολούθησαν χρόνια όμορφα με συγκεντρώσεις σε σπίτια και τραπέζια, με την Ελένη να τιμά πάντα την κουμπάρα της στις εμφανίσεις της σε μεγάλες νυχτερινές πίστες. Ταυτόχρονα, η Νατάσα Θεοδωρίδου που ήταν το «γούρι» της Ελένης δεν έλειπε και από τις εκπομπές της. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως προτίμησε να μιλήσει για την επιστροφή της στην τηλεόραση στη Νατάσα Θεοδωρίδου μέσω ενός live στο Instagram και να μην δώσει συνέντευξη σε δημοσιογράφο.

Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, μια πληθωρική προσωπικότητα που καταφέρνει να συνδυάσει διάφορους ρόλους στην καθημερινή της ζωή και να τα πάει εξίσου καλά σε όλους.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024