Μια νέα μπουτίκ στη συνοικία Jingumae του Τόκιο σχεδίασε το αρχιτεκτονικό γραφείο Sugawaradaisuke Architects για την έκθεση «Louis Vuitton &», η οποία είναι ένας εορτασμός της ιστορίας 160 χρόνων δημιουργικών ανταλλαγών και καλλιτεχνικών συνεργασιών του οίκου.

Λόγω της χρωματικής παλέτας που επελέγη, το κατάστημα δώρων είναι από μόνο του μια εγκατάσταση.

Στο εσωτερικό, τους διαφόρων σχημάτων πάγκους έκθεσης των προϊόντων διαπερνούν πυκνές κυλινδρικές κολώνες δίνοντας στους επισκέπτες την αίσθηση ότι κάνουν περίπατο μέσα σε ένα πυκνό δάσος.

Τα φωτεινά χρώματα που κυριαρχούν κάνουν το κατάστημα να ξεχωρίζει, ενώ το πάτωμα και το ταβάνι που αντανακλούν το φως προσθέτουν ζωηρούς τόνους στη διάταξη του χώρου.

Ο όλος σχεδιασμός εμπνέεται όπως αναφέρει το ΑΠΕ, από ένα δάσος μπαμπού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο