Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης  με μια σειρά από Instastories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασε την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σύζυγος της Λένας Δροσάκη, μιας εκ των τριών γυναικών που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη, υποδέχθηκε με ικανοποίηση της απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα να προφυλακιστεί ο ηθοποιός μετά την απολογία του.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης  με μια σειρά από Instastories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασε χαρακτηριστικά:

Στο πρώτο ήταν γραμμένη η φράση του Πυθαγόρα, στο δεύτερο έγραφε: «Τα άτομα υπακούουν στους δυνατούς αλλά σέβονται τους δίκαιους» και στο τρίτο: «Η δικαιοσύνη βρίσκεται ανάμεσα στην υπερβολική επιείκια και την ανθρώπινη σκληρότητα».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr