Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζιζέλ: Αυτά είναι τα πέντε μυστικά για τέλεια επιδερμίδα

Ζιζέλ: Αυτά είναι τα πέντε μυστικά για τέλεια επιδερμίδα

Η Ζιζέλ αποκάλυψε πως το δέρμα της είναι πάντοτε λείο και λαμπερό

Στα πλαίσια του «Dior Skincare Talk», μια τηλεδιάσκεψη που συγκέντρωσε ελίτ εμπειρογνώμονες ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένου του A-list guest star μοντέλου Ζιζέλ, που πρόσφατα ονομάστηκε το πρόσωπο της σειράς Dior’s Capture Totale, το μοντέλο έδωσε τις δικές της συμβουλές περιποίησης της επιδερμίδας.

Ποιοι είναι η κατάλληλη διατροφή για λαμπερό δέρμα;

Νομίζω ότι είμαστε αυτό που τρώμε. Και αυτό το φαγητό πρέπει να είναι το φάρμακό μας. Είναι πολύ σημαντικό να πίνετε άφθονο νερό και να τρώτε τρόφιμα που προέρχονται από τη γη, όπως φρούτα και λαχανικά, αντί για επεξεργασμένα τρόφιμα. Όλα αυτά αντανακλώνται απευθείας στο δέρμα.

Ένα τέχνασμα ή ένα τελετουργικό ομορφιάς που χρησιμοποιείτε για να ενυδατώσετε το δέρμα σας;

Το νερό είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας για να έχετε όμορφο δέρμα, οπότε πρέπει να πίνετε άφθονο. Βασίζομαι επίσης στους ηλεκτρολύτες, οι οποίοι βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση νερού και την αύξηση της ενυδάτωσης δεκαπλάσια. Η ανάπαυση είναι επίσης απαραίτητη καθώς η έλλειψη ύπνου σημειώνεται αμέσως στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Τι μπορεί να οξυγονώσει την επιδερμίδα μας;

Υπάρχει μια άσκηση αναπνοής που έκανα πολλές φορές όταν ήμουν επιρρεπής σε κρίσεις πανικού που με βοηθούν ακόμα να επανεστιάσω σήμερα: εναλλακτική αναπνοή. Απλά πρέπει να εισπνεύσετε, να μπλοκάρετε το δεξί ρουθούνι για να κρατήσετε την αναπνοή σας για λίγα λεπτά και στη συνέχεια να εκπνεύσετε από το αριστερό ρουθούνι. Στη συνέχεια, το ίδιο με το αριστερό ρουθούνι. Μπορείτε να συνεχίσετε την άσκηση για 1, 5 ή 10 λεπτά ανάλογα με το χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας, μόλις νιώσετε την ανάγκη για ηρεμία …

Ένα επαγγελματικό μυστικό για να αποκτήσουμε την λάμψη ενός supermodel;

Αφαιρώ πάντα το μακιγιάζ με βιολογικό λάδι καρύδας (το ίδιο που χρησιμοποιώ για το μαγείρεμα) γιατί είναι, κατά τη γνώμη μου, ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη του μακιγιάζ. Το έβαλα παντού στο πρόσωπό μου, το αφαιρώ με βαμβάκι και μετά ξεπλύνω με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, προσέχω έντονα το δέρμα μου με μια καλή ενυδατική κρέμα, πριν εφαρμόσω το μακιγιάζ. Αυτό είναι το μυστικό για να γίνει η επιδερμίδα λεία και απαλή. Και φυσικά, πίνετε πολύ νερό!

Η πρωινή και βραδινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας για να επιβραδύνει τις επιπτώσεις του χρόνου στο δέρμα;

Το πρωί, 1 / καθαρίζω το δέρμα μου, 2 / ψεκάζω το πρόσωπό μου με ένα mist  αρωματοθεραπείας στην οποία ενσωματώνω διαφορετικά συστατικά όπως απαιτείται, είτε είναι τριαντάφυλλο είτε λεβάντα. 3 / Εφαρμόζω τον νέο ορό από τη σειρά Capture Totale από τον Dior, Super Potent Serum, γιατί αφήνει το δέρμα μου υγιές, ενυδατωμένο και φρέσκο. Ζώντας στη Φλόριντα, με υγρό αέρα, δεν χρειάζομαι καμία πραγματικά ενυδατική κρέμα εκτός από τον ορό. Το βράδυ, από την άλλη πλευρά, καθαρίζω το δέρμα μου, χρησιμοποιώ μια ενυδατική κρέμα, κάποιες φορές κάνω μια μάσκα και είμαι έτοιμη να πάω για ύπνο. Είναι πολύ σημαντικό να φοράτε την ενυδατική σας κρέμα τη νύχτα, ώστε το δέρμα να έχει χρόνο να το απορροφήσει. Ακόμα πιο ουσιαστικό: να περιβάλλετε τον εαυτό σας με θετικές σκέψεις, να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις, να διαβάζετε και να παρακολουθείτε πράγματα που θα σας δώσουν έμπνευση… Επειδή η ομορφιά δεν περιορίζεται σε αυτό που βάζετε στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά και σε αυτό που αποφασίζετε να φέρετε στο σώμα σας και στο μυαλό. Και τότε υπάρχει αγάπη, η αγάπη που έχουμε για τον εαυτό μας και για τους άλλους.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024