Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H γη της ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει τι συμβαίνει στα γυρίσματα της σειράς

H γη της ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει τι συμβαίνει στα γυρίσματα της σειράς

Δείτε την ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου και θα σας λυθεί η απορία.

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, «Η γη της ελιάς», την οποία θα απολαύσουμε τη νέα σεζόν στο MEGA.

Τα περισσότερα από αυτά πραγματοποιούνται στη Μάνη και ο σκηνοθέτης σε ένα από τα διαλείμματα μαζί με τους ηθοποιούς απόλαυσαν ένα δείπνο, με τον ίδιο να νιώθει ευγνώμων για τη νέα του συνεργασία. «Αυτές οι αξέχαστες, καλοκαιρινές νύχτες.. μια παρέα από ανθρώπους που κουβαλάνε μοναδικές ιστορίες… Ιστορίες που ακούς μόνο από αυτούς τους λίγους και ξεχωριστούς, τους μοναδικούς στο είδος τους ανθρώπους #aboutlastnight @maro_kontou #stefanoskyriakidis #vanadimitriou @theocharis_ioannidis», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε.

Δείτε την παρακάτω:

«Η γη της ελιάς είναι γεμάτη εικόνα ελιάς»

Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στο MEGA ο Ανδρέας Γεωργίου είχε πει για τη σειρά: «Έχουμε φτιάξει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Αυτήν τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι γήινο, που έχει πολλή Ελλάδα μέσα. Η ζωή είναι γεμάτη έρωτα, δεν μπορεί να μην έχει έρωτα π σειρά. Είμαστε στη Μάνη. Έχουμε κάνει γυρίσματα σε υπέροχα μέρη, πολύ ωραία. Νιώθω γεμάτος από εικόνα. Είμαστε στην Αρεόπολη. Η γη της ελιάς είναι γεμάτη εικόνα ελιάς».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Λυδία Κονιόρδου, Νίκος Γαλανός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Άντζελα Γκερέκου, Σπύρος Νικολαΐδης, Μάξιμος Μουμούρης. Γιώργος Παρτσαλάκης. Πασχάλης Τσαρουχάς, Μάρω Κοντού. Δώρα Χρυσικού, Στέφανος Κυριακίδης, Στέλλα Φυρογένη κ.ά.

Sports in

Η «Άντζελα» σώζει γυναίκες που απειλούνται ή κινδυνεύουν - Αυτή είναι η κωδική φράση που εκπέμπει «SOS»

Όποια γυναίκα αισθανθεί ότι κινδυνεύει σε νυχτερινή έξοδο, μπορεί να ζητήσει προστασία με μία κωδική φράση από το προσωπικό του μαγαζιού - Πώς ξεκίνησε η καμπάνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024