Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται το νέο δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στην αιγοπροβατοτροφία

Έρχεται το νέο δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στην αιγοπροβατοτροφία

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ανέρχεται στους 6 μήνες, ενώ στο τέλος του προγράμματος, παρέχεται στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης

Ο oργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διατροφής του Τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Εργαστήριο Γενικής και Ειδικής Ζωοτεχνίας και το Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών & Εξοπλισμού του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τη Βιομηχανία Ζωοτρόφων ΕΛΒΙΖ ΑΕ και την εταιρεία Ευρωφάρμ ΑΕ, παρουσιάζει το δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης και συμβουλευτικής με θέμα «Αιγοπρόβατα: Ολιστική προσέγγιση εκτροφής με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις Περιφερειακές Ενότητες Λήμνου και Ροδόπης και θα δώσει την ευκαιρία σε τριάντα (30) νέους κτηνοτρόφους ή/και παραγωγούς που απασχολούνται στον κλάδο της αιγοπροβατοτροφίας να λάβουν επιστημονική καθοδήγηση, ώστε να εξελίξουν τις κτηνοτροφικές τους εκμεταλλεύσεις.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις κατάλληλες δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά και να απαντήσουν σε σύγχρονες προκλήσεις του κλάδου όπως η φιλοπεριβαλλοντική διαχείριση, η ορθολογική διατροφή, οι βελτιώσεις στις σταβλικές εγκαταστάσεις και η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Το πρόγραμμα κατάρτισης θα έχει συνολική διάρκεια 100 ωρών, εκ των οποίων οι 50 αφορούν θεωρητική εκπαίδευση και οι υπόλοιπες 50 πρακτική άσκηση.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ανέρχεται στους 6 μήνες, ενώ στο τέλος του προγράμματος, παρέχεται στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι και τις 22 Αυγούστου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής εδώ.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: 22 Αυγούστου 2021

Έναρξη προγράμματος : Σεπτέμβριος 2021

Διάρκεια: 6 μήνες

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024