Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Avis Green Leasing: Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ και υπόσχεται ένα βιώσιμο αύριο

Avis Green Leasing: Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ και υπόσχεται ένα βιώσιμο αύριο

Οι καθημερινές μας μετακινήσεις - αλλά και οι εκδρομές και τα ταξίδια μας - μπορούν να παραμείνουν άνετα και ανέμελα, χωρίς να επιβαρύνουν τον πλανήτη.

Είναι προφανές σε όλους πως η ζωή στον πλανήτη μας εξαρτάται άμεσα από το φυσικό περιβάλλον και όσα αυτό μας προσφέρει. Νερό, οξυγόνο, δέντρα, φυτά είναι βασικοί άξονες χωρίς τους οποίους το ανθρώπινο γένος δεν μπορεί να επιβιώσει.

Και παρά το γεγονός ότι η ανάπτυξη και η δραστηριότητα των κοινωνιών μας επί δεκαετίες ολόκληρες λειτουργούσε υπονομευτικά προς τη Φύση, στη διάρκεια των τελευταίων ετών κάτι δείχνει – επιτέλους – να αλλάζει.

Νέες τεχνολογίες κινητοποιούνται προς την κατεύθυνση της διάσωσης του πλανήτη που μας φιλοξενεί, ενώ κράτη, πολίτες και εταιρείες υιοθετούν μέτρα και συμπεριφορές που υπόσχονται πως το Σπίτι μας,  η Γη, θα κατορθώσει να συνεχίσει να μας προσφέρει όλα αυτά που έχουμε ανάγκη όχι μόνο για την επιβίωση, αλλά και για την ευημερία μας.

Για να εξασφαλίσουμε, όμως, πως αυτό θα συμβεί πραγματικά, πρέπει όλοι μας από την πλευρά μας να εξερευνήσουμε νέες, πιο «πράσινες» συνήθειες σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας: Από τη διατροφή και τη διαχείριση των απορριμμάτων μας, μέχρι τη μετακίνησή μας από και προς το γραφείο.

Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ και η Avis φέρνει το Green Leasing

Η Avis με το βλέμμα σε ένα βιώσιμο μέλλον δημιούργησε το Avis Green Leasing, μέσω του οποίου προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προσφορών Leasing και υπόσχεται να δώσει λύσεις για κάθε ανάγκη του κοινού που αναζητά αυτοκίνητο, αλλά ταυτόχρονα θέλει και να προστατέψει το περιβάλλον!

Στις σελίδες του site, ο κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να βρει γενικές πληροφορίες για την ηλεκτροκίνηση, χρήσιμα tips και πολλές προσφορές και να επιλέξει ένα όχημα φιλικό προς το περιβάλλον..

Τι είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο κινείται αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας η οποία αποθηκεύεται σε μία μπαταρία. Η χωρητικότητα της μπαταρίας καθορίζει την αυτονομία ενώ η επαναφόρτισή της μπορεί να γίνει οπουδήποτε υπάρχει πρίζα ή σταθμός φόρτισης. Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν διαθέτουν κινητήρα εσωτερικής καύσης και έτσι σε αντίθεση με τα Plyg-in Hybrid, η παραγωγή ρύπων είναι μηδενική. Είναι οικονομικά, είναι αθόρυβα και έχουν εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά.

Συγκρίνοντας τον κύκλο ζωής ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με ένα αντίστοιχο συμβατικό αυτοκίνητο, μπορούμε να δούμε μια διαφορά κόστους η οποία κυρίως οφείλεται στο χαμηλό κόστος συντήρησης, στο χαμηλό κόστος φόρτισης αλλά και στην χαμηλότερη φορολογία που συνοδεύει ένα ηλεκτρικό όχημα. Επιπλέον, τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα ακριβώς επειδή δεν διαθέτουν κινητήρα εσωτερικής καύσης και δεν εκπέμπουν ρύπους, είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Μύθοι & Αλήθειες για την ηλεκτροκίνηση

«Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ακριβά»

Τα οφέλη που προσφέρει η απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος αντισταθμίζονται με το επιπλέον κόστος. Είναι αλήθεια πως η τιμή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι υψηλότερη από την αντίστοιχη ενός βενζινοκίνητου ή πετρελαιοκίνητου. Στην πραγματικότητα, όμως, τα κίνητρα που υπάρχουν, όπως το μηδενικό τέλος ταξινόμησης και τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, οι φορολογικές απαλλαγές, οι επιδοτήσεις αλλά και το συγκριτικά χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης, αντισταθμίζουν το επιπλέον κόστος.

«Οι μπαταρίες αργούν να φορτίσουν»

Η μπαταρία μπορεί να φορτίσει έως και 80% μέσα σε 30 λεπτά σε σταθμούς φόρτισης που είναι εξοπλισμένοι με ταχυφορτιστές. Ο χρόνος φόρτισης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου εξαρτάται από τον Σταθμό Φόρτισης. Με τη χρήση wallbox στο σπίτι ή στην εργασία μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο σε μόλις 5-8 ώρες. Ειδικότερα, αν λάβετε υπόψιν σας πόσες ώρες την ημέρα έχετε ακινητοποιημένο το όχημά σας, με ένα σωστό πρόγραμμα και ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης και τα χιλιόμετρα που διανύετε, θα χρειάζεται να φορτίζετε το όχημά σας έως και 2 φορές την εβδομάδα.

«Θα μένω εύκολα/συχνά από μπαταρία»

Αν λαμβάνετε υπόψιν σας τις προειδοποιήσεις του αυτοκινήτου, δε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία τέτοια κατάσταση. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο προειδοποιεί εγκαίρως ότι ο ηλεκτρικός συσσωρευτής έχει σχεδόν αδειάσει. Παρακολουθώντας τις ειδοποιήσεις του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα της αυτονομίας του οχήματός σας και να απολαμβάνετε ξένοιαστα ηλεκτρικά χιλιόμετρα.

«Υπάρχουν λίγοι σταθμοί φόρτισης»

Το δίκτυο συνεχώς επεκτείνεται και όλο και περισσότεροι Σταθμοί Φόρτισης θα είναι στη διάθεσή σας. Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον και αυτό αποδεικνύεται από τα βήματα που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, αναμένεται μέσα στα επόμενα χρόνια μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της χώρας να διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για ακόμη πιο ανέμελα ταξίδια. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα: Μπορείτε πάντα να φορτίζετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια της νύχτας ή και στον χώρο εργασίας σας.

Αν θέλετε να εμβαθύνετε περισσότερο μπορείτε να διαβάσετε κι άλλους μύθους και αλήθειες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

.

Γιατί Avis Leasing;

Επιλέγοντας Avis Leasing, ο πελάτης ξεχνάει τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις, το άγχος της μεταπώλησης του αυτοκινήτου και έχει πάντα ένα νέο αυτοκίνητο τελευταίας τεχνολογίας.

Θα απολαύσει όλα τα οφέλη της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου, εστιάζοντας μόνο στην οδηγική απόλαυση και στις επιδόσεις που έχει να σας προσφέρει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Είναι ξεκάθαρο πως η ηλεκτροκίνηση παρέχει πολλά οφέλη και σε συνδυασμό με τα παρεχόμενα προνόμια γίνεται ακόμη πιο προσιτή επιλογή για όλους.

Μέσω του προγράμματος για leasing ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων, ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να μισθώσει ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, πληρώνοντας μόνο για τα χρόνια που θα το έχει στην κατοχή του. Μ΄ αυτό τον τρόπο γλιτώνει το μεγάλο κόστος της αγοράς και στην περίπτωση των δόσεων, τα πολλά χρόνια αποπληρωμής.

Η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και η δέσμευση σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να δημιουργεί ανασφάλεια. Με το Avis leasing ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ο κάθε πελάτης μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας χωρίς άγχος ότι το αυτοκίνητο του θα χάσει την αξία μεταπώλησης του ή και τα προνόμια που του προσφέρει λόγω των εξελίξεων της τεχνολογίας π.χ. αλλαγή φορτιστών, συστημάτων, καθώς έχει τη δυνατότητα μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του να επιλέξει ένα ολοκαίνουργιο όχημα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024