Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στην σκηνή»

Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στην σκηνή»

«Έγινε το 2016-2017 από έναν άνθρωπο που ήταν 10 χρόνια μικρότερος μου» αποκαλύπτει η Δήμητρα Παπαδήμα μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν επί σκηνής

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, συγκλονίζει σε πρόσφατη συνέντευξή της, μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν πάνω στην σκηνή, από συνάδελφό της, την ώρα της παράστασης.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην Realnews η Δήμητρα Παπαδήμα, αποκάλυψε:

«Έγινε το 2016-2017 από έναν άνθρωπο που ήταν 10 χρόνια μικρότερος μου. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό το γεγονός. Ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για μένα. Με τάραξε», λέει χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδήμα και συνεχίζει:

«Ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και θα πηγαίναμε να παίξουμε στην Πάτρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μού παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή. Ήθελα να πάω να καταγγείλω το περιστατικό, αλλά μετά σκέφτηκα ποιος θα με υποστηρίξει. Ήταν κάτι που το έκανε πάνω στη σκηνή παρουσία θεατών. Ποιος θα με πίστευε; Φόρεσα σορτς και μου το έσκισε…».

«Ο κόσμος πίστευε ότι είναι μέρος της παράστασης, αλλά δεν ήταν. Αμφέβαλα για τον ίδιο μου τον εαυτό. Σκεφτόμουν μήπως τον προκάλεσα εγώ στην ερωτική σκηνή», αναφέρει η Δήμητρα Παπαδήμα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024